2777
2789

سلام دوستام

من میخوام برای دانشگاه بیام شهرای شمال

هزینه یه خونه معمولی 50متری یاحتی کمتر نزدیک دانشگاه ها چقدره حدودا؟

این شهرا خوابگاه خصوصی دارن؟اگر دارن هزینشون چقدره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کدوم شهر باشه 

شهرهایی که خودشون دریا دارن و ساحلی هستن به قولی گرانتره

والله 50 متری من ندیدم اینجا خونه اصلا قیمت بدونم 

مازندران

شهر ما ساحلی نیست دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی داره 

آپارتمان 200 پیش بدی رهن کامل عالی گیرت میاد

اگرخانم باشید و واقعا بدون دردسر زندگی میکنی پدر داره استان گلستان تاگرگان بیست دقیقه باماشین راهش هست پدرم میخواد به دانشجو خانم بده پارسال به پسر داد زن میاورد و ناراضی بود ازش

کاربری سال ۹۹هستم فکر نکن تازه واردم این چندمین کاربریم دیگه خطی ندارم جان ننه ات منو کارنداشته باش دیگه خطی ندارم باخط خودم شوهرم بچه هام حالا دیگه مادرم اومدم دیگههههاه ندارمممم منو گزارش نزن کم میاری جوابم بده 
دانشگاه سراسری که خوابگاه میده اگه غیر اون بخوای خونه دانشجوییا ماهی دو دو خورده ایه نفری. مازندران& ...

شبانه خوابگاه نداره

خونه دانشجوییا چندنفرن تو هراتاق؟

دانشگاه سراسری که خوابگاه میده اگه غیر اون بخوای خونه دانشجوییا ماهی دو دو خورده ایه نفری. مازندران& ...

امسال همه کد رشته ها نوشته یا فاقد خوابگاه یا عدم تعهد خوابگاه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
تازه میخوام ببینم چقدره اگر شرایطم جور بود باهاش شبانه هارو انتخاب کنم

میتونی از ۱۱۸ شماره چن تا بنگاهی اون شهرستانو بگیری خودت تماس بگیر رنج قیمت میاد دستت،اخه قیمتا متفاوته،نو ساخت دارن پنج سال ساخت دارن ۱۵ سال ساخت دارن،یا از دیوار هم میتونی قیمتارو ببینی