2777
2789

برای انتخاب رشته می خوام قبلش تحقیق کنم، به نظرتون بین رشته های مهندسی، برق، شیمی، متالوژی، صنایع، معماری، کامپیوتر،نفت ؟

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پذیرش کادر درمان راحت تره تا مهندسی

بله، ولی متاسفانه با روحیم سازگار نیست، و مهندسی رو ترجیح دادم تا تحربی

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛
مهندسیچه دانشگاهی

هنوز موندم که چه دانشگاهی برم بهتره؛ دلم شریف میخواد و فکر کنم امسال بمونم ، 😞

ببین برق رو باید عاشقانه دوست داشته باشی عاشق ریاضی و فیزیک باشی و خیلی خیلی درسخون باشی کلا برق رو از بقیه رشته ها جدا کن چون اصلا رشته ای نیست که با نخوندن بشه از پسش براومد به انضمام اینکه در کنار درس باید کلی نرم افزار و مهارت یاد بگیری و بازار کارش هم در حال حاضر خیلی خوب نیست اما متالورژی مهندسی تقریبا اسون محسوب میشه و برای مهاجرت هم بهتره یعنی راحت تر از پس درسا برمیای البته اگر علاقه داری و گرایش درست انتخاب کن چون اولویت مواد و متالورژی اقایون هستند البته برای اکثر مهندسی ها این صدق میکنه

مهندسی شیمی به شرط علاقه خیلی انتخاب عاقلانه ای میتونه باشه و شبیه به مکانیکه ولی شیمی زیاد داره و سخت تر از متالورژیه

نفت هم به نظرم فقط اقایون برن بهتره مگر اینکه ۱۰۰٪ بخوای بری

صنایع معمولی یه جورایی اشباع شده ولی کار هست واسش اما واسه مهاجرت زیاد رو بورس نیست یعنی من اطلاعی ندارم

معماری هم که باید علاقه و ذوق داشته باشی خیلی صبر و حوصله میخواد

کامپیوتر خیلی خوبه اما باید یه برنامه نویس درجه یک باشی چون گرایش نرم افزار خوبه و سخت افزار بازار کار و مهاجرتش خیلی کمتره و کلا دروس مشترک با برق داره و باید علاقه داشته باشی و ریاضی فیزیک رو خوب بفهمی به علاوه نرم افزارای برنامه نویسی

حالا ببین خودت چی میخوای من هرچی میدونستم گفتم

کامپیوتربازارکارم داره؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بله، ولی متاسفانه با روحیم سازگار نیست، و مهندسی رو ترجیح دادم تا تحربی

یکی از دوستان من که مهندس عمران بود خیلی به سختی تونست بره آلمان فکر کنم رشته پتروشیمی و صنایع وابسته طرفدار بیشتری داشته باشه همچنین معماری هم توی بعضی  از کشورها طرفدار داره

کاربر آقا