2777
2789

شنیدم کاشت مژه بعد از دو هفته خراب میشه خیلی مدت زمان کمیه یا شنیدن رو چشم سنگینی میکنه

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت کاشت بذار هر وقت خراب شد باز بذار من خودم هیدن میذارم هیچیش نمیشه ..با چسب مشکی امپل..قبلا قطره سریتا مصرف کردم دوبرابر میکرد مژه هارو ولی تا حین اینک مصرف میکنی جواب میده ولش میکنی برمیگرده عین قبل میشه و اینک زیر چشمو به مرور سیاه میکنه واسه همین من دیگه نزدم تازه گرونترم درمیاد اصلش

سرم مژه که خریدم هیچ نتیجه ای ندیدم ۴۰۰ تومن هم پول دادم از کاشت خوشم میاد خیلی

چه مارکی خریدی عزیزم؟ اصلا جواب نگرفتی؟ تا حالا کاشت انجام دادی؟ راضی بودی؟ سنگینی نکرد رو پلکت؟

خودت کاشت بذار هر وقت خراب شد باز بذار من خودم هیدن میذارم هیچیش نمیشه ..با چسب مشکی امپل..قبلا قطره ...

بلد نیستم خودم کاشت بزارم عزیزم.یعنی بعد از اینکه دو دوره استفاده کردی بعد از قطع مژه هات ریخت؟

بلد نیستم خودم کاشت بزارم عزیزم.یعنی بعد از اینکه دو دوره استفاده کردی بعد از قطع مژه هات ریخت؟

نریخت مژه تو دوره طبیعی خودش خب میریزه همیشه عادیه فقط اینک اون یکی جدید ک درمیاد دوباره عین قبله و اصلا بلند نمیشه 

من خودم مژه کارم ولی اول بلد بودم بدون آموزش کلیپ ببین یاد میگیری ...مژه ریسه ای بخر سه تا سه تا قیچی کن بعد چسبش بزن از زیر مژه با یه موچین بزارش چسبید برو سراغ بعدی ...پنج دقیقه وقت میبره نتونستی برو بیرون بذار  از اکستنشن ارزونتره

چه مارکی خریدی عزیزم؟ اصلا جواب نگرفتی؟ تا حالا کاشت انجام دادی؟ راضی بودی؟ سنگینی نکرد رو پلکت؟

مارک لکسیون خریدم 

کاشت دوبار انجام دادم نه راضی نبودم مژه های خودم ریزش پیدا کردن 

ولی خیلی بهم میومد قیافم کلی عوض شده بود

دخترم دنیامه
مارک لکسیون خریدم  کاشت دوبار انجام دادم نه راضی نبودم مژه های خودم ریزش پیدا کردن  ولی ...

وای چرا با کاشت مژه هات ریزش پیدا کردن؟ چیکار کردی بعدش؟

وای چرا با کاشت مژه هات ریزش پیدا کردن؟ چیکار کردی بعدش؟

هیچی خودشون بعد از مدتی رشد کردن دوباره اما خیلی کم حجم و کوتاهه 

خیلی خوشم میاد اکستنشن کنم ولی میترسم مژه هام دوباره بریزه

دخترم دنیامه