2777
2789

از امروز تصمیم گرفتم ورزش کنم نیم ساعت بکوب ورزش های لگنی کردم . پای چپم از داخل گرفته . و ماهیچه های زیر زانوم هم خیلی درد میکنه . اصلا افتادما 😂 حالا از فردا میخواستم پیاده روی و پله هم اضافه کنم 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

ورزش چیه!

بعد زایمان انقد باید بدویی..

فعلا انرژی ذخیره کن😂

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ورزش چیه! بعد زایمان انقد باید بدویی.. فعلا انرژی ذخیره کن😂

چه کنم . دو تا زایمان قبلیم دهانه رحم باز نمیشد همه میگفتن بس که خوردی و خوابیدی . گفتم این سری ورزش کنم که با اینحالم فعلا یک هفته بدن درد دارم 

چه کنم . دو تا زایمان قبلیم دهانه رحم باز نمیشد همه میگفتن بس که خوردی و خوابیدی . گفتم این سری ورزش ...

چیکار ب این حرفا داری

برو سزارین و خودتم عذاب نده

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

وای تو رو خدا تا میتونی بخواب چون بعدش دیگ عمرا وقت کنی ولی پیاده روی حتما داشته باش من دوماهه خواب ...

سه هفته بود خونه تکونی داشتم . دیروز تموم کردم . گفتم از امروز ورزش کنم . همه بهم میگن استراحت کن . خدا کنه بچم بد قلق نباشه 

پولشو داشتم حتما میرفتم . 

نامه بگیر برو

سه هفته بود خونه تکونی داشتم . دیروز تموم کردم . گفتم از امروز ورزش کنم . همه بهم میگن استراحت کن . ...

انشالله ولی بازم سختیای خودشو داره دیگه .. پسر من روز میخابه شبا پدر منو درمیاره تا صب

اره

والا من منتظر بودم پریود شم بعد برم مشهد . بر عکس دفعات قبل کمر درد اینا هم نداشتم . یه چند روزی عقب انداختم فکر کردم مثل دفعات قبل ، چند روز دیگه پری میشم . چون نا منظم پری میشم . ولی یه شب تو ماستم سیر ریختم و خوردم . دیگه تا صبح از حالت تهوع نخوابیدم . بعد از اون روز دیدم از همه غذا ها و باهاشون بدم میاد . بیبی زدم دیدم بعله