2777
2789

سلام بچه ها من۶روز پشت سر هم درد پریودی داشتم ینی تقریبا از تخمک‌گزاریم که ۲۴بود. با کمی کمر درد.. دیروز یکم‌خفیف شد امروز ندارم... حالل نمیدونم ممکنه باردار باشم؟چون‌من هیچ‌روزی موقع تخمک گزاریم درد نداشتم اینجوری اولین بازم‌بود. اقدام‌نبودم ک بگم بخاطر اقدام درد داشتم ولی دو رابطه مشکوک داشتم. ک‌احساس میکنم وقتی تخلیه شده هنوز بوده اسپرم داخلش بوده باشه. اخه میگن اگ خودتو‌نشوری و‌همون‌موقع دوباره ب رابطه ادامه بدی ممکنه اسپرم توی‌لوله باشه...موعدم ۷شهریوره.. ببینین یعنی وسط رابطه ارض....ا میشد یکم بعد بیرون‌خالی میکرد. دپباره‌همون لحظع به رابطه ادامه میداد. دوبار این مدلی رابطه داشتم یعنی ممکنه باردار باشم؟؟؟یکم از بعد از نهار انگار سوزش معده‌گرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها من۶روز پشت سر هم درد پریودی داشتم ینی تقریبا از تخمک‌گزاریم که ۲۴بود. با کمی کمر درد.. د ...

چه بی شخصیت 

خب خودت تاپیک بزن

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
حالت تهوع دارم چه جور 

نخور

بعضیا بدنشون واکنش بد میده بهش 

من بخاطر پریود میخوردم مجرد بودم 

دیدم حساسم نخوردم توعم نخور 

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
نخور بعضیا بدنشون واکنش بد میده بهش  من بخاطر پریود میخوردم مجرد بودم  دیدم حساسم نخورد ...

نمیخورم ...پیش اومد مجبور شدم.حال تهوع دارم ببخشید .هیچ کاری نمیتونم انجام بدم .تو رخت خوابم .

نمیخورم ...پیش اومد مجبور شدم.حال تهوع دارم ببخشید .هیچ کاری نمیتونم انجام بدم .تو رخت خوابم .

تحمل کن 

چند ساعت دیگه درست میشی

مممنونم.لطف کردی ..بدم میاد این از حالت .بچه هام از صبح تا حالا فست فود خوردن ..حالم خوب نیست .

خواهش میکنم 

کیست هم میاره دیگه نخور

یجور دیگه جلوگیری کن