2777
2789
عنوان

جدیدا چقدر به سزارین گیر میدن

384 بازدید | 45 پست

من خواهرام پنج بار سز شدن به راحتی

نوبت من شده اول گفتن اختیاری باید هزینه آزاد بدی

بعد گفتن نامه روانپزشک بگیر

حالا هم میگن بازرس تو بیمارستانه تا هفته ی دیگه سزارین نداریم

هفته ی دیگه من ۴۰ هفتم میشه اگه دردم بگیره چی😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج بار چقدر سخت

گفته خواهرام

یعنی ممکنه مثلا پنج تا خواهر داشته باشه هرکدوم یه بار😅

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
خواهرتن احتمالا بار اولش بهش گیر دادن سریای بعدی ک دیگه دلیل داشته به راحتی میپذیرن 

تقریبا تا 6_7سال پیش کاری نداشتن ب سز یا طبیعی 

یهو یادشون اومده جمعیت کمه سز نکنن خانما

خواهرتن احتمالا بار اولش بهش گیر دادن سریای بعدی ک دیگه دلیل داشته به راحتی میپذیرن 

تا پارسال اوکی بود بعضی شهرا اختیاری سخت میگرفتن ولی باز می‌شد الان انگار سخت تر شده قوانین

وقتی از دکترت سزارین اختیاری بخوای دیگ همه چی پا اونه ربطی نداره به بازرس و ... بیمارستان دولتیه؟

نه عزیزم خصوصیه. نامه ی بستری هم بهم داده نامه روانپزشکم دارم ولی میگه تا بازرس هست نمیشه. 

من بچه اولم سزارین بود فک کن بچه دومم میگفتن باید طبیعی بیاری گفتم من کانادا هم برم طبیعی نمیارم باید سز شم

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)