2777
2789
عنوان

بچه ها ی لحظه میاین سوال دارم

71 بازدید | 12 پست

شما اگه عقد تنها برادرتون باشه ،و ی خواهر داشته باشین،باهاش هماهنگ میکنین ک کادو ی اندازه بدین؟

اگه شرایط زندگیتون جوری باشه ک از سه تومن بیشتر نتونین کادو بدین اما خواهرتون بگه من میخوام بیشتر بدم شما ناراحت میشین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اونم توانایی شمارودرنظرمیگرفت 

بعدشم سه تومن کم نیس

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
نه زیادم هستالبته هماهنگ میکنیم  اگه اصرار داشته باشهخر چی دوس داره بزاره

خواهرا هماهنگ کردن ک این مبلغ باشه اما شوهر اون خواهر گفته ن خییلی کمه زشته ما بیشتر میدیم

کاش اونم توانایی شمارودرنظرمیگرفت  بعدشم سه تومن کم نیس

ما پول داریم شکر خدا اما برا ی سری کارا بهش احتیاج داریم نمیتونیم ب اون پول دست بزنیم

اما بنظرم سه تومن هم کم نیست آخه، میگه فردا میگن داماد کوچیکه بیشتر از داماد بزرگه کادو داده

ما پول داریم شکر خدا اما برا ی سری کارا بهش احتیاج داریم نمیتونیم ب اون پول دست بزنیم اما بنظرم سه ...

میدونم عزیزم منظورم این نبودکه ندارین خب آدم همه پولی که داره رونبایدخرج کنه  

چه حرفا هرکسی خودش میدونه هرچقدرمیخوادکادوبده شمابه اون کاری نداشته باشید

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
میدونم عزیزم منظورم این نبودکه ندارین خب آدم همه پولی که داره رونبایدخرج کنه   چه حرفا هرکسی خ ...

درسته شوهرمم میگه مگه شهرت هر کی بیشتر بده یا مسابقه ست اونا دلشون میخواد صد ملیون بدن چکارشون داری