2777
2789
اره تجربی ئالا دلم پزشکی میخواد

ببین عزیزم محرومیت کنکور برداشته شده یعنی چی

یعنی می‌تونی انتخاب رشته کنی به فرض مثال رادیولوژی یا پرستاری دولتی حتی اگرم قبول شدی ۲ترم مرخصی بگیری بشینی یه بار دیگه واسه کنکور بخونی...اینجوری ذخیرتو داری خیالت راحته

ان‌شاءالله رشته بهتر قبول شدی میری همون و از این انصراف میدی

نشدی هم همون قبلی رو میری

اینو از کانال مشاوره سیب ترش تو تلگرام یاد گرفتم

دلی که رحمه زخمه💔
پس رتبه‌ت خیلـــی خوبه،رشته هایی که علاقه داری رو انتخاب کن،سالِ پیش چند شدی؟اگه می‌خوای پشت بمونی ب ...

پارسال رتبم 90000 بود

خیلی بالا بود به 7000 رسید 

فکر میکنم اگه بمونم ممکنه برسه به زیر 1000

خستم🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال رتبم 90000 بود خیلی بالا بود به 7000 رسید  فکر میکنم اگه بمونم ممکنه برسه به زیر 1000

😍😍😍😍😍در جریـانی که خیلــــی معرکه‌ای؟ایـــول بهت،به حست اعتماد کـــن

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 
ببین عزیزم محرومیت کنکور برداشته شده یعنی چی یعنی می‌تونی انتخاب رشته کنی به فرض مثال رادیولوژی یا ...

یه چیز دیگه هم بگم...پزشکی رو هم الآن جزء انتخابای اول انتخاب رشتت بذار هیچ اشکالی نداره ولی بعد پیش خودت نمیگی وای کاشکی زده بودم شاید دراومده بودمااا

یه چیز دیگه هم می‌خواستم بگم یادم رفت یادم اومد میگم😅

دلی که رحمه زخمه💔
مرسی از راهنماییت اره اینکارو میکنم

خواهش عزیزم

خودم زخم خورده هستم منم پزشکی می‌خواستم سال ۹۶ ۹۶۰۰شدم انتخاب رشته نکردم الآن خیلی پشیمونم

امسال کنکور دادم خوب نشده دوباره الآن باید بخونم و ترمیم معدل رو اعصابمه واقعا😣

دلی که رحمه زخمه💔

به هفت جدم میخندیدم پشت وایسم با این رتبه

🤍در این دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست 🤍                                                                                                             نی نی یار دست از تعلیق من بردا شونصدبار تعلیقم کردی بابا منا با مادرشوهرت اشتباه گرفتی 🥲                                                                                         زندگی ساز دل است!تو نوازنده‌ی این سازی و بس..تو اگر شاد زنی شاد شویگرچه باشی چو قناری به قفس!✨🌱                                        
خواهش عزیزم خودم زخم خورده هستم منم پزشکی می‌خواستم سال ۹۶ ۹۶۰۰شدم انتخاب رشته نکردم الآن خیلی پشیم ...

ایشالله برسی به اون چیزی که میخوایی

اره واقعا ترمیم خیلی رو مخه 

کاشکی عمومی هارو برگردوننن

خستم🤭

ببین عزیزم محرومیت کنکور برداشته شده یعنی چی یعنی می‌تونی انتخاب رشته کنی به فرض مثال رادیولوژی یا ...

یسوال برا فرهنگیان هم میشه سال اول دو ترم مرخصی گرفت؟؟

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢