2777
2789

همه جا میگن سرنوشتت رو خودت میسازی .تصمیم دست خودته .چرا من تو زندگیم اصلا این رو حس نکردم انگار سرنوشت خودش منو جلو میبره میخوام تصمیم هایی هم بگیرم زمین و آسمون به هم میخوره تا نشه بعد سرنوشت و تقدیر باز سر و کله اش میرسه.

منم سر این موضوع با اطرافیانم مشکل دارم منم میگم هیچی دست ما نیست همه چی از قبل مشخص شده است اونا میگن نه خیر به تلاش بستگی داره خواهش میکنم مخالفان عزیز ریپلای نکنن 😊😊من دیگه حوصله بحث کردن تو مجازی رو هم ندارم و جواب نمیدم

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم نیرویی وجود داره که ما رو کنترل میکنه  

وای خدایا من خوابم یا بیدار شما هم مثل منی 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

منم سر این موضوع با اطرافیانم مشکل دارم منم میگم هیچی دست ما نیست همه چی از قبل مشخص شده است اونا می ...

نمیدونم شاید این سرنوشت به بعضی ها خیلی گیر میده بعضی ها رو هم آزاد گذاشته

نمیدونم شاید این سرنوشت به بعضی ها خیلی گیر میده بعضی ها رو هم آزاد گذاشته

الن موافق منی یا مخالف🤔🤔

سردرگمه    

😂😂

الن موافق منی یا مخالف🤔🤔

موافق هستم چون من تو زندگیم کلا با سرنوشت زندگی میکنم والا بعضی ها میگن دست خودته تصمیم تو بگیر والا بخدا نمیشه .تا حالا ندیدم نه اینکه همش بشینم کاری نکنم ولی همیشه خواستم کاری بکنم دیدم بازم سرنوشت خودش کارشو کرده 

موافق هستم چون من تو زندگیم کلا با سرنوشت زندگی میکنم والا بعضی ها میگن دست خودته تصمیم تو بگیر والا ...

اره منم کمتر از سی سال عمر گرفتم از خدا ولی  حتی وقتی تلاش کردم سرنوشت باز کاره خودشو کرده و منم دنبال خودش کشونده اعتقاد ندارم تلاش کن آینده بساز من نمیگم آدم بشین تا سرنوشت لقمه بزاره دهنش ولی میگم تا خدا نخواد زور الکی فایده نداره

اره منم کمتر از سی سال عمر گرفتم از خدا ولی  حتی وقتی تلاش کردم سرنوشت باز کاره خودشو کرده و من ...

منم دیگه به این نتیجه رسیدم ..راستش قبولش برام سخته ولی دیگه عادت کردم زور نمیزنم چون فقط اعصابم به هم میریزه

یه معلم علوم داشتم مرد بگو سر کلاس حرفی زد الان میفهم چی گفته .گفت برای هیچی خودتون عذاب ندیدن تلاش کنین بعد دیگه نشد حرص نخورین اگه قرار باشه دکتر بشین میشین شرایط شم براتون فراهم میشه قرار باشه خانه دار بشین اون میشه .فکر کنم اون درک کرده بود همه چی دستت سرنوشته و تقدیره