سلام بچه ها من خیلی از انتخاب رشته میترسم رتیم یه جوریه که میگن پیرای ازاد و مازاد ظرفیت میاره ولی الان که میخام برا پردیس و اینا هم انتخاب رشته کنم واقعا موندم کدوم شهر ها رو بزنم کجاها احتمالش بالاتره من میخام بهداشت و روانشناسی و ایناهم اخر دفترچم بزنم اصلا نمیدونم اینا دولتی هاشو میاره یا نه کجا اگه میاره کجا میاره؟ مشاور انتخاب رشته حضوری خوبم پیدا نکردم مجازی هم همه سه تومن به بالا ان هیچ کدومشونم کارشون تضیمینی نیست دروغم بینشون زیاده کسی هست منو راهنمایی کنه ؟
انتخاب رشته کاری نداره که هرکجا بهتره رو اول بزن حتی اونایی که فکر میکنی نمیاری. از احتمال قبول شدن کم بیا به احتمال قبول شدن زیااااد
سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تخمین رشته قلم چی برا من پیرا های دولتی میاره اصلا پردیس نداره پیرا های دولتی هم من نمیارم با رتبم اونایی که با رتبه من پیرا دولتی اوردن برا اینکه تو شهر خودشون تونستن اون دانشگاه برن ولی من دانشگاه شهرمون ففط رتبه های عالی و خوب میگیره
خب ببین من دولتی احتمالش کمه بیارم میشه بگی الان کدوم شهرستان هارو برا پردیس بزنم احتمالش بیشتره؟&nb ...
منسه چهارسال پیش انتخاب رشته کردم الان اطلاع ندارم کدوم شهرا پردیس داره کدوما نه
سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌