2777
2789

میخوام تردمیل بخرم لطفا راهنمایی کنید چه مارکی؟ 

و اینکه تردمیل بهتره واسه تو خونه یا دوچرخه یا الپتیکال ؟

اینجا همه چی داریم    .

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجا همه چی دارین ؟ 

تو سایت

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
توربو فیتنس برند خوبی هست ولی کلا تردمیل خیلی جاگیره دیدم یه مدلهایی هست جمع میشه اونا خوبه  ...

من داخل یه اتاق میخوام بذارم و مشکل جا ندارم ، این توربو فیتنس که گفتین چند مدل داره و کدومش خوبه ؟ 

من داخل یه اتاق میخوام بذارم و مشکل جا ندارم ، این توربو فیتنس که گفتین چند مدل داره و کدومش خوبه ؟& ...

بستگی به وزنت داره باید بری مغازه بگی حداکثر وزنی که میخوای استفاده کنی چقدر هست 

بعضیاش مسگری هم داره خیلی خوبه 

بستگی به وزنت داره باید بری مغازه بگی حداکثر وزنی که میخوای استفاده کنی چقدر هست  بعضیاش مسگری ...

من ۵۲ کیلو هستم با قد ۱۶۰ 

اگه خودتون اطلاعات دارین که بگین تردمیلم چه خصوصیاتی داشته باشه ممنون میشم 

من ۵۲ کیلو هستم با قد ۱۶۰  اگه خودتون اطلاعات دارین که بگین تردمیلم چه خصوصیاتی داشته باشه ممن ...

من قبلاً تردمیل توربو فیتنس ۲۰۰ داشتم البته خب من و همسرم تپل بودیم 😁

من خیلی سال قبل خریدم الان مدلای جدید اومده متاسفانه نمی‌دونم چطوری هستن عزیزم 

ن هر کی و دیدم تردمیل خریده 

اولش جوگیر بوده بعدش تبدیل شدخ به جالباسی

خودم مامانم خواهرم مادرشوهر خواهر شوهر و ....

آخرش هم فروختم😁

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...