2777
2789

من حتی دخترم وکلاس زبان میبردم فقط استرس داشت معلمه هی گفت باید بلد باشی توجلسه دوم به دخترم گفتم میخوای نری نبرمت کلاس مگه زوره خودشم هم راضی نبود بره دیگه نبردمش ببین هرچی رودوس داری اونو انتخاب کن ولی بااحترام وادب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده بدون مشکل نیست واقعیتش اینه همیشه یه طرف قضیه نالانن از یسری چیزا ...

خب اونا دوست دارن بهترین چیزا برای بچه‌شون باشه آینده خوبی داشته باشه زندگیا واقعا سخته و آدم هر مشکلی رو تحمل می‌کنه میگه بخاطر بچه هام ، خوشبخت شدن بچه ها همه چیز و خواسته ی ماست واقعا ، متاسفانه خب اوقاتیم هست که این آرزوی خوب ما باعث میشه اون بچه اذیت شه تحت فشار باشه ...سعی کن منعطف باشی استرسی بودن برای خودت تو آینده هم خوب نیست یادت باشه تو فقط الان وقت داری !

هر فکر دیگه ای غیر از آینده‌ت بیهودس

چرا نگفتی غم داری ؟ من بغل داشتم :)
نه من سال یازدهم هستم. سال پیش دهم تیزهوشان بودم خیلی اذیت شدممم. امسال میگم مدرسمو عوض کنید عوض نمی ...

اه واقعا ادم اذیت میشه سر استرس سمپادسنج و تیکه های مدیرا و سخت گیری معلما و ....درکت میکنم.مدرسه ما امسال یه رتبه سه رقمی هم نداشت نمیدونم جرا خانواده ها اینقد اصرارمیکنن

عزیزم شما هم سن دختر من هستید.

دختر من هم خیلی خیلی باهوش هست ولی نتونست مدرسه تیزهوشان قبول بشه. شما که قبول شدید مطمئنا خیلی زرنگ و باهوش هستید. گمون کنم اعتماد به نفست رو از دست دادی باور کن توی مدارس دولتی هیچ خبر خوشحال کننده ای نیست. 

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
از نظر درسی از اونا عقب ترم خودمم قبول دارم ولی این وسط خانوادم قبول ندارن

اونجا انگیز میگیری و اگه واقعا بخواهی حتی میتونی از همه جلو بزنی اگه بخواهی پدر ومادر نگرانت واین پوئن مثبت اگه رهات میکردن ودر فکرت نبودن هم ی جور دیگه ازار میدیدی وشاکی میشدی درکت میکنم چون حس اجبار برات خوشایند نیست ولی فارغ از همه استدلال ها ببین استعداد و علاقه ات به چیه ودراینده میخواهی چه برنامه ای برای خودت داشته باشی چندوقت پیش ی اقا پسر میگفت بخاطر جمع دوستان فنی حرفه ای نرم افزار خوندم پشیمونم خانوادم. اصرار داشتن رشته ریاضی بخونم نخوندم الان اگه ریاضی خونده بودم میرفتم دانشکده هنر دوستانم مطابق علاقه اشون شاغل شدن جز من یکم. بی طرفانه به اینده ات فکرکن

نه من سال یازدهم هستم. سال پیش دهم تیزهوشان بودم خیلی اذیت شدممم. امسال میگم مدرسمو عوض کنید عوض نمی ...

حالا که اون مدرسه ای کارت راحت شد الان با خیال راحت زندگیت رو بکن تا مهر اونوقت از مشاور کمک بگیری مشاور خود مدرسه بزار اونها والدین ت رو قانع کنن