2777
2789

من قبول دارم خانوادم به خاطر اینده من این حرفارو میزنن ولی درکش برام خیلی سخته. میگن باید تیزهوشان درس بخونی وگرنه مدرسه دیگه ثبت نام نمیکنیمت. من واقعا خیلی دوست دارم دل پدر مادرم نشکونم و حرفاشونو گوش کنم تا دانشگاه خوبی قبول بشم  ولی از نظر روحی واقعا توانایی تیزهوش بودنو ندارم خیلی استرسی ام از استرس کلی مریض شدم. الان هر روز خونه ما جنگه میگن حالا دو سه سال تو مدرسه استرس بکش و اذیت شو ولی اینده خوبی داری. هرچقدر که تلاش میکنم نمیتونم حرفاشونو قبول کنم. حتی به سرم زده اگه مجبور بشم اونجا درس بخونم زندگیمو تموم کنمم   ولی عذاب وجدان دارم که اینقدر بچه بدی هستم برای خانواده 😔

عجب خونواده ای !! بردار ببرشون مشاور

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بچه بدی نیستی

تفکرات اوناست ک مشکل داره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

دقیقاااا منم عین تو ام 

ولی باهاشون حرف زدم گفتم میرم یه سطح پایین تر مدرسه نمونه دولتی قبول شدم الان امسال خودشون مدرسمو عوض کردن آوردنم شاهد از بس اونجا سخت بود پیرم کردن 🙂🖤🚶🏻‍♀️

چیزی ک‌من میبینم یه‌پدرمادر بد و بی فکره   نه یه بچه ی بد

اخه به من میگن به خاطر آینده خودت میگیم که مدرسه خوب بری. ولی از یه طرف میگن از فشار استرس مریض بشی اشکال نداره فقط درس بخون تو یه مدرسه خاص. الان نمیدم دوسم دارن یا نه. نمی‌دونم چه خاکی بریزم تو سرم

بنظرم اگر توانایی داری و میتونی رقابت کنی و درست خوبه برو این مدارس بیشتر کار میکنن خیلی بهتره برای استرست هم باید کنترل کنی منم مثل خودتم ولی خوب واقعا یه حس الکی هست وقتی تو درست خوندی آمادگی داری استرس بی معنا هست...

خدا رو چه دیدی؟! شاید شد..✨️🤍