کسی هس اینجا منم میخام این ماه برم دکتر بگم قرص وامپول بده دوقلو بشن دوس دارم خیلی 😍جنسیت بچه هاتون چی بوده ی دختر مثل فرشته ها دارم میخام اگه دوقلو شد یکیش حتما پسر بشه اون یکی فزقی نمیکنه برام بنظرتون با قرص ودارو دوقلو میشه تحربه ای دارین ؟ اگه اره بگین اسم داروتون چی بوده
خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با قرص لتروزول و کلوموفین؛ بعدم میری سونو اگه فولیکولهات بزرگه بهت آمپول اچ سی جی میزنه
ممکنه دوقلو شه ولی جنسیتش معلوم نیس
اگه خیلی برات مهمه که دوقلو داشته باشی و جنسیت هم میخوای همونی که میخوای باشه برو ای وی اف کن صد در صده فقط پولش زیاده
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️