2777
2789

چکار کنم چند روزه بخاطر بد دهنیش دیگه تحملم تموم شد باهاش دعوا کردم قهر کردم ...الان درو قفل میکنه میره سرکار کارهایی میکنه که حرص منو دربیاره منو یک ماه میشه توخونه ام..خیلی شکاکه نمیدونم دلیل اینکارش چیه  چکار کنم بچها راهنمایی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن پلیس بیاد در رو باز کنه برو شکایت کن 

یکم قوی باشید توروخدا   دیگه اعصابم از دست زنای ضعیف و تو سری خور خسته شده اه

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
ازدواج دومم شرایط طلاق ندارم 

ببخشیدا

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ توی ازدواج دومت انقد بی دقت ازدواج‌کردی واقعا دیگه مشکل از بی عقلی خودتونه ک توی همچنین موقعیتی افتادین

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎

بپرس ببین چشه ؟جواب ندادوقصدت باخبر شدن بقیه هست  زنگ بزن پدر و مادرش بگو بیاید تربیت ورفتار شازدتون رو ببنید ،بخاد اینطوری باشه شکایت میکنم 

اگر هم قصد شکایت واینا نداری که دیگه هیچی 

بپرس ببین چشه ؟جواب نداد زنگ بزن پدر و مادرش بگو بیاید تربیت ورفتار شازدتون رو ببنید 

طلبکاره میگه هرچی بد دهنی کنم توهیچی نگو.پدرش مرده.ننشم همیشه میگه پسرم خوبه زنت ایراد داره

عزیزم شوهرت مریضه دست خودش نیست حتما باید بره پیش روان پزشک شوهر من رفت خیلی بهتر شده البته شوهر من فقط شکاک بود افکار منفی داشت وزود عصبانی میشد

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
دیگه به قفل کردن رسیده پس حرف تو فایده نداره ببین میاد مشاوره.  مگه قرن اتم هست که اینکارا رو م ...

نمیدونم چشه زن قبلش بهش خیانت کرده الان داره رو من خالی میکنه درو قفل میکنه گوشیمو میگرده سیم کارهاتمو نمیده بعد یک روز میده اصلا خسته شدم تزش

عزیزم شوهرت مریضه دست خودش نیست حتما باید بره پیش روان پزشک شوهر من رفت خیلی بهتر شده البته شوهر من ...

چجوری راضیش کنم بره میگه من خوبم عیب ازتوعه حق به جانبه اصلا تز کارهاش پشیمون نیست

ندارم خیلی دوست داشتم ولی به این نتیجه رسیدم نمیخام 

خوب کاری کردی حالا تو باز خوبی چندروز پیش ینفر تاپیک زده بود شوهرش نمیزاره بره بیرون  تو خونه هم داشت دوربین نصب میکرد ببینه زنش چکار میکنه خاکتوسرش