قگطارکع مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 482 عنوان بچها راهنمایی کنید شوهرم درو روم قفل کرده رفته 1227 بازدید | 27 پست چکار کنم چند روزه بخاطر بد دهنیش دیگه تحملم تموم شد باهاش دعوا کردم قهر کردم ...الان درو قفل میکنه میره سرکار کارهایی میکنه که حرص منو دربیاره منو یک ماه میشه توخونه ام..خیلی شکاکه نمیدونم دلیل اینکارش چیه چکار کنم بچها راهنمایی 1402/05/31 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قگطارکع مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 482 طلاق آدم شکاک درست نمیشه ازدواج دومم شرایط طلاق ندارم
sohi_rad عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1858 زنگ بزن پلیس بیاد در رو باز کنه برو شکایت کن یکم قوی باشید توروخدا دیگه اعصابم از دست زنای ضعیف و تو سری خور خسته شده اه تو همانی که برایم همه ای❤️🫂 همسرم تاج سرم👸🏻 پسرم نگین تاجم💎
آزی۷۵ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 4619 دیگه به قفل کردن رسیده پس حرف تو فایده نداره ببین میاد مشاوره. مگه قرن اتم هست که اینکارا رو میکنه
sohi_rad عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1858 ازدواج دومم شرایط طلاق ندارم ببخشیدا🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ توی ازدواج دومت انقد بی دقت ازدواجکردی واقعا دیگه مشکل از بی عقلی خودتونه ک توی همچنین موقعیتی افتادین تو همانی که برایم همه ای❤️🫂 همسرم تاج سرم👸🏻 پسرم نگین تاجم💎
ریحون74 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 40488 بپرس ببین چشه ؟جواب ندادوقصدت باخبر شدن بقیه هست زنگ بزن پدر و مادرش بگو بیاید تربیت ورفتار شازدتون رو ببنید ،بخاد اینطوری باشه شکایت میکنم اگر هم قصد شکایت واینا نداری که دیگه هیچی
قگطارکع مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 482 خدا خوبش کنه. بچه داری؟ ندارم خیلی دوست داشتم ولی به این نتیجه رسیدم نمیخام
قگطارکع مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 482 بپرس ببین چشه ؟جواب نداد زنگ بزن پدر و مادرش بگو بیاید تربیت ورفتار شازدتون رو ببنید طلبکاره میگه هرچی بد دهنی کنم توهیچی نگو.پدرش مرده.ننشم همیشه میگه پسرم خوبه زنت ایراد داره
گلتپه عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 3525 عزیزم شوهرت مریضه دست خودش نیست حتما باید بره پیش روان پزشک شوهر من رفت خیلی بهتر شده البته شوهر من فقط شکاک بود افکار منفی داشت وزود عصبانی میشد مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
قگطارکع مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 482 دیگه به قفل کردن رسیده پس حرف تو فایده نداره ببین میاد مشاوره. مگه قرن اتم هست که اینکارا رو م ... نمیدونم چشه زن قبلش بهش خیانت کرده الان داره رو من خالی میکنه درو قفل میکنه گوشیمو میگرده سیم کارهاتمو نمیده بعد یک روز میده اصلا خسته شدم تزش
قگطارکع مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 482 عزیزم شوهرت مریضه دست خودش نیست حتما باید بره پیش روان پزشک شوهر من رفت خیلی بهتر شده البته شوهر من ... چجوری راضیش کنم بره میگه من خوبم عیب ازتوعه حق به جانبه اصلا تز کارهاش پشیمون نیست
آنشرلی74 عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 6599 ندارم خیلی دوست داشتم ولی به این نتیجه رسیدم نمیخام خوب کاری کردی حالا تو باز خوبی چندروز پیش ینفر تاپیک زده بود شوهرش نمیزاره بره بیرون تو خونه هم داشت دوربین نصب میکرد ببینه زنش چکار میکنه خاکتوسرش