2777
2789
عنوان

بچها راهنمایی کنید شوهرم درو روم قفل کرده رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 27 پست
نمیدونم چشه زن قبلش بهش خیانت کرده الان داره رو من خالی میکنه درو قفل میکنه گوشیمو میگرده سیم کارهات ...

ضربه خورده پس ! کاش  اول خودشو درمان میکرد بعد به فکر یه ازدواج دیگه میفتاد  حتما سریع زن گرفته آره ؟ 

نمیدونم چشه زن قبلش بهش خیانت کرده الان داره رو من خالی میکنه درو قفل میکنه گوشیمو میگرده سیم کارهات ...

باهاش حرف بزن ببرش دکتر اولش بگو باهم بریم منم باشوهرم رفتم همینکه قرص خورد خیلی خوب شد

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=306808696]باهاش حرف بزن ببرش دکتر اولش بگو باهم بریم منم باشوهرم رفتم همینکه قرص خورد خیلی خو ...

کارای شوهرت اصلا دست خودش نیست یه مدت باهاش خوب باش بعد راضیش کن اگر قبول نکرد یه بزرگتری که به حرفش گوش می کنه واسطه کن من از پدرشوهر ومادرشوهرم خواستم ترسوندمشون گفتم اگه کاری نکنن خودشو از بین میبره با کمک اونا تونستم

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
ضربه خورده پس ! کاش  اول خودشو درمان میکرد بعد به فکر یه ازدواج دیگه میفتاد  حتما سریع زن ...

من میگم اون زنه مقصر نبوده منم جامو جدا کردم این مقصر بوده چون اصلا محبت بلد نیست.من ادمی نیستم برم سمت کسی...ولی نمیدونم چرا اونقدر شکاکه خسته شدم از دستش ..درب حیاط خلوتمون درب سالن همه روقفل میکنه ۱هفتست زندانی شدم تز دستش..سیم کارتهامو از گوشیم درمیاره ..تو خونه لجبازی میکنه تا منو اذییت کنه اشغالهارو ۲هفتست نبرده از عمد....اصلا وحشتناکه والا نمیدونم جدا بشم نشم چکار کنم 

ببخشیدا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ توی ازدواج دومت انقد بی دقت ازدواج‌کردی واقعا دیگه مشکل از بی ...

خودشو نشون نداد وگر یه ذره نشون داده بود خونمونم راهش نمیدادم برای خاستگاری ...گرفتار شدم بد الان زنگ زدم ملیس بیاد