2777
2789
سلام عزیزم خوبی شما مشکل CAH داشتین میشه بگین چه قرصی میخورین؟  و بچه هم دارین؟

سلام عزیزم من قرص اسپیرونولاکتون میخورم.نه بچه ندارم.شمام cah دارین؟توی ایتا یه گروه هس مادرایی هستن که بچه هم دارن اگر خواستید شمارتونو بدید بگم عضوتون کنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من قرص اسپیرونولاکتون میخورم.نه بچه ندارم.شمام cah دارین؟توی ایتا یه گروه هس مادرایی هستن ...

عزیزم سلام خوبی؟

منم مثل شمام فینستراید میخورم سینم تیر میکشه 

اسپیرو ضرر نداره برای سینه 

کمکم کن من سیپروترونم میخورم 

نخورم همه موهام میریزه 

به نظرت فینستراید قطع کنم ؟

بجاش اسپیرو چند بخورم،؟

دوستان 
عزیزم سلام خوبی؟ منم مثل شمام فینستراید میخورم سینم تیر میکشه  اسپیرو ضرر نداره برای سینه&nbs ...

سلام عزیزم منم فیناستراید میخوردم ،دکتر برام ازمیش سونوی سینه برا چکاپ نوشت توی سینم توده بود فیناستراید و قطع کرد.الان فقط اسپیرو ۱۰۰ میخورم.شمام جوش میزنی؟کودوم هورمونت بالاس؟

سلام عزیزم منم فیناستراید میخوردم ،دکتر برام ازمیش سونوی سینه برا چکاپ نوشت توی سینم توده بود فیناست ...

من ریزش مو ارثی هورمونی دارم .یعنی اسپیرو برای سینه ضرر نداره ؟

دارم روانی میشم 

من فینستراید و سیپروترون میخوردم ، الان یه مدته سینه هام مخصوصا چپ درد میکنه

دیگ گذاشتم  کنار هر جفتشونو 

ولی میدونم اگه نخورم دوباره ریزشم شروع میشه 

حالا اسپیرو باعث کیست و یا توده سینه نمیشه؟

دوستان 
من ریزش مو ارثی هورمونی دارم .یعنی اسپیرو برای سینه ضرر نداره ؟ دارم روانی میشم  من فینستراید ...

اسپیرونولاکتون عوارضش کمتره من خودم بخاطر جوشام میخورم اینو منم اون دوتارو گذاشتم کنار فقط اسپسرونولاکتون میخورم

من ریزش مو ارثی هورمونی دارم .یعنی اسپیرو برای سینه ضرر نداره ؟ دارم روانی میشم  من فینستراید ...

بازم از دکترت بپرس من برا جوش میخورم الان اسپیرونولاکتون تکی ام که میخورم برام خوب بوده برا مو رو نمیدونم جواب بده یا نه