2777
2789

سلام وزنم ۴۹ کیلوعه قدم ۱۶۳ به نظرتون خیلی لاغرم 😞؟

چن کیلو بشم خوبه ؟

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔 قشنگیه یه دختر به باورهاشه.💜☁️️

به نظرم خوبی نهایتا دیگه خیلی بخوای وزنت اضافه بشه ۵۴

جهان سوم جایی نیست که از نظر اقتصادی و سیاسی و اجتماعی، از بقیه ی کشور های اروپایی و آمریکایی عقب باشه...جهان سوم جایی هست که دختر ۱۵-۱۶ ساله، میشینه توی کافه ی پر دود و دمه و سیگار میشه و فکر می‌کنه چه کار شاقی انجام داده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم قد۱۶۲ وزنم 58 ... از اندامم راضیم اندامم مثه باربیه اما صورتم لاغره ک هرچی خوردم نتیجه نگرفتم،، برو باشگاه برا افزایش وزن بهت برنامه میدن زود چاق میشی 

فضامجازیه ولی قلبا واقعیه احساسا واقعیه پس چه خوبه قبل اینکه حرفی بزنیم به احساس طرف هم کمی فکر کنیم..😚🍃اگر گاهی باهم اختلاف نظر پیدا کردیم نیازی نیس هاری بگیریم 🙃 ب نظر دیگران احترام بذاریم ⁦👌🏻⁩🌺و دیگران رو قضاوت نکنیم ⁦❤️⁩ تبعیض و نژاد پرستی ممنوع همه از یک جنس ساخته شدیم و عاقبت همه بسوی خاک است.... 

بستگی به استخوان بندیت داره

ولی بنظرم ۵۵ تا ۵۷ اوکیه

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
خودم قد۱۶۲ وزنم 58 ... از اندامم راضیم اندامم مثه باربیه اما صورتم لاغره ک هرچی خوردم نتیجه نگرفتم،، ...

امضات👌

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
خودم قد۱۶۲ وزنم 58 ... از اندامم راضیم اندامم مثه باربیه اما صورتم لاغره ک هرچی خوردم نتیجه نگرفتم،، ...

من صورتم پره بدنم لاغره

نه کیلو ازت بیشترم و هم قدتم 😞😂

😂😍

ب نظرم تا ۵۵ جا داری 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

هم قدتم وزنم ۴۸تازه باردار هم هستم خیلی لاغرم 

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️

57 وزن بسیار مناسب برای شما هست . الان لبه مرز لاغری هستین از این کمتر بیماری هست و نیاز به درمان داره . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را