2777
2789

من ۱۰۰ صلوات میفرستم ۱۴ مرتبه سوره توحید 

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

با اجازه اسی میشه اولین تایپک مو گزارش بزنین 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11601703/%d9%85%db%8c%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%85-%d8%a7%d8%b2-%d8%b1%d8%a7%d8%a8%d8%b7%d9%85-%d8%a8%da%af%d9%85-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d9%88%d9%82%d8%aa%db%8c-%d8%ae%d9%88%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%86%d8%b8%d8%b1%d8%a7%d8%aa%d9%88%d9%86-%d8%a8%da%af%db%8c%d8%af

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۰۰ صلوات میفرستم ۱۴ مرتبه سوره توحید 

التماس دعا گلم واسه سلامتی بچم و عاقبت بخیریش دعا کن و واسه پیشرفت کار شوهرم واست صلوات میفرستم

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
حاجت روا بشی عزیزم🤍

ممنونم التماس دعای ویژه دارم ازتون 💔 ان شاءالله شما هم حاجت روا بشید 

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
التماس دعا گلم واسه سلامتی بچم و عاقبت بخیریش دعا کن و واسه پیشرفت کار شوهرم واست صلوات میفرستم

چشم عزیزم 

الهی بحق سه ساله امام حسین بهترینهاش نصیبت بشه و حاجت روا بشی 

چشم ‌عزیزم   امیدوارم به هر چی میخوای  برسی شمام برای من دعا کن  شاید شد🤍

چشم

چشم عزیزم  الهی بحق سه ساله امام حسین بهترینهاش نصیبت بشه و حاجت روا بشی

ممنون مهربون امیدوارم زندگیت پر از معجزه باشه 

دعا کن وضع مالیمون خوب بشه اسمم فرشته هست منم واست دعا میکنم 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘