2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم یک روز غذا بخورم 😔

256 بازدید | 19 پست

هفته هشتم بارداریم .ویار شدید...هیچی نمیتونم بخورم 

مدام تهوع دارم و بالا میارم ..اشتها ندارم ...همه راه ها رو امتحان کردم ..

بشدت بدنم ضعیف شده ..به زور سروم سرپام..

خسته شدم

بيسکوئيت مادر امتحان کردی؟

اکثرا حالشون بد نمیشه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ...حتی امپولش هم میزنم اما انگار نه انگار 

من که تهوع داشتم قرص میخوردم صبا بیسکوییت خشک میخوردم سیرابی میخوردم میفتاد واسه تو احتمالا خیلی زیاده باید ببینی دکترت چی میگه.

تا ۴ ماهگی همه ی این بدبختیارو دور از جون داری.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

منم دقیقن عین شما،حتی قرص تهوع هم بالا میاوردم،شدت استفراغم خیلی زیاد بود،جوری ب معدم فشار میاورد ک حتی هیچی تو معدم نبود،زردآب معده بالا میاوردم،با سرم زنده بودم،ی دکتر بهم قرص معده داد،خوب شدم، متخصص زنان،زایمان نمیفهمید من چجور بالا میارم.

دکتر ک دارو معده داد پزشک زنان،داخلی،پوست بود،نجاتم داد

آمپولشم میتونی بزنی

مال من سر دوتا بچه‌هامم با پایان هفته ۱۲ تموم شد این حالتا 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
من که تهوع داشتم قرص میخوردم صبا بیسکوییت خشک میخوردم سیرابی میخوردم میفتاد واسه تو احتمالا خیلی زیا ...

اره من نصف راه اومدم نصف دیگش مونده تموم شه انشاالله خلاص شم ..یعنی از زایمان بدتر بنظر من

اره من نصف راه اومدم نصف دیگش مونده تموم شه انشاالله خلاص شم ..یعنی از زایمان بدتر بنظر من

ایشاالله که از این به بعدش برات به خیریت و به دور از اذیت شدن بگذره نی نی خوشگلتم صحیح وسالم بیاد بغلت.💜💞

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل