2777
2789
عنوان

یکی نیست کمک کنه؟

118 بازدید | 11 پست

ضعف دارم و اسهال و کمی تاری چشم 

دکتر رفتم گفت ویروسه و سرمم زد 

الان کسی مثل من بوده؟ تونسته کاری کنه بهتر بشه؟ ضعف و دلشورش خیلی بده خیلییییی 

قبلا اینطوری بودم خوب شدم

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم  روزی چقدر بخورم؟  همین الان میرم میخرم  شما خوردید خوب شدید؟

بله فقط تو خونه باش چون دفع رو اولش بالا ميبره و ويروس رو از بين ميبره عاليه برا دلدرد دلپيچه و اسهال

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
بله فقط تو خونه باش چون دفع رو اولش بالا ميبره و ويروس رو از بين ميبره عاليه برا دلدرد دلپيچه و اسها ...

من دفع وحشتناکی دارم 

یعنی معذرت میخوام اسهالِ ولی قبلش دلشوره و گیجی و تاری و ضعف دارم 

من دفع وحشتناکی دارم  یعنی معذرت میخوام اسهالِ ولی قبلش دلشوره و گیجی و تاری و ضعف دارم

بخور خوب شدي دعا كن واسم 💚

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
دعا کن خوب بشم، بخدا دعا میکنم  دو هفتس مریضم  هر قرصی خوردم ولی معدم به قرصا هم نمیسازه ...

انشالله ميشي بابا تاري بخاطر كم ابي حاصل از اسهاله 

عرق زنيان دواي دردته مطمئن باش فقط با اب قاطي نكن يه سر سر بكش اگه زياده اسهالت سه بار در طول. روز بخور