الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فعلا کلی راه داری باید صبور باشی آب کرفس و آب آناناس بخور سوپ بخور فعلا تا تامپون و برداری بعد اون برنج وله کن و کم کم بخور تا گچشو باز کنی و بعد اونم شبا صاف بخواب سرتو پایین ننداز چسبتو بزن مدام
آیا میفهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
کیوی زیاد بخور اگه تونستی پیدا بکنی که زخمت جوش بخوره چیزای مقوی سعی کن بخوری فقط به سوپ و غذاهای آبکی و آبمیوه اکتفا نکن بدنت ضعیف میشه سعی کن کمپرس یختو استفاده بکنی روزی نیم ساعتم توی خونه آروم آروم راه برو بعد از اینکه تامپونتو درآوردی هم باید با سرم شستشو بدی دیگه تا راه نفست باز بشه
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...