2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه😍😍😍

فعلا کلی راه داری باید صبور باشی آب کرفس و آب آناناس بخور سوپ بخور فعلا تا تامپون و برداری بعد اون برنج وله کن و کم کم بخور تا گچشو باز کنی و بعد اونم شبا صاف بخواب سرتو پایین ننداز چسبتو بزن مدام 

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

حالا حالاها باید صبر کنی عجول نباش

ورم تازه بعد۱سالو نیم کامل میخوابه

کیپ بودن بینیم تا ی مدت که خونابه ها و اینا خالی بشن و بتونی نفس بکشی طول میکشه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

مبارکه😍😍😍 فعلا کلی راه داری باید صبور باشی آب کرفس و آب آناناس بخور سوپ بخور فعلا تا تامپون و بر ...

مرسی عزیزم. تامپونو امروز کشید. اما خلط وحشتناک پشت حلق و بینی دارم.

جدا؟؟ یه مدت یعنی بیشتر از یه هفته؟🥲

من ۱۰ماهه عمل کردم هنوز ورمش نخوابیده چه عجولی دختر

تا یکی دوماه اول واقعا با دماع نمیشه نفس کشید

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

من ۱۰ماهه عمل کردم هنوز ورمش نخوابیده چه عجولی دختر تا یکی دوماه اول واقعا با دماع نمیشه نفس کشید

چقد سخت. فکر میکردم سختیش فقط تا تامپون کشیدن باشه. ورم و ایناش واسم مهم نیست فقط نفس مهمه🥲

مرسی عزیزم. تامپونو امروز کشید. اما خلط وحشتناک پشت حلق و بینی دارم.

نخوریشا اون خلطا پر از خون و لخته خونه😵‍💫

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

کیوی زیاد بخور اگه تونستی پیدا بکنی که زخمت جوش بخوره چیزای مقوی سعی کن بخوری فقط به سوپ و غذاهای آبکی و آبمیوه اکتفا نکن بدنت ضعیف میشه سعی کن کمپرس یختو استفاده بکنی روزی نیم ساعتم توی خونه آروم آروم راه برو بعد از اینکه تامپونتو درآوردی هم باید با سرم شستشو بدی دیگه تا راه نفست باز بشه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...