من از کل دنیا یه رفیق دارم که الان ۵ساله باهم دوستیم،باهم رفت و آمد خانوادگی هم داشتیم،شوهر و بچه هامون باهم دوستن،شوهرا در حد همدیگرو دیدن و حرف زدن نه اینکه بهم زنگ بزنن،این خانوم هروقت کمک خواسته من بودم،هروقت حوصلش سر رفته زنگ زده سریع دعوتش کردم خونم،هر وقت حالش خوب نبوده یا هر چیزی با روی باز ازش استقبال کردم ولی من هردفعه بخوام برم خونش یه بهدنه ای میاره،اگر شوهرش خونه باشه من نمیرم،بعد خیلی وقتا میگه امروز شیفت نیست شوهرم خونه اس،یا میگه نیستم،یا هر چیز دیگه،آخرین بارم اون اومده خونم،الان یک ساله من میخوام برم هر دفعه یه جوری دک کرده
خوبی ب هیچ کس نیومده والا منم انقد دوستمو دعوت کردم احترام گذاشتم بهش دریغ از یه بار اون بعدش الان فهمیدم ک اصلا دوست ارزش نداره مخصوصا این دیگه کلا باهاش قطع رابطه کردم بی ارزشش کردم زنگ میزد جواب نمیدادم پیاماشو سرد هرکی باید مث خودش بود نداریم باید با همه بد رفتار کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه مدت هم خیلی رفت و آمد و زنگ رو کم کردم درحد قطع رابطه چون میدونم آدم سو استفاده گری هستش و من براش نگران میشم اگر اتفاقی بیفته،بهش مشاوره میدم،زنگ میزنم ولی اون اصلا براش هیچی مهم نیست،ولی بازم این دوستی در حد کم ادامه پیدا کرد چون خیلی آدم تنهایی هستم،مادرم سرش به زندگی خودش گرمه و خواهرم هم دوره بهم هم با رفیق های خودش خوشه،رفت آمدمون در حد ۶ماه یه باره،تو این هفته آخرین بار چهارشنبه هفته پیش بیرون بودم بقیش همش با بچه ها خونه بودیم،واقعا حوصلم سر رفته😢😭😭
یه مدت هم خیلی رفت و آمد و زنگ رو کم کردم درحد قطع رابطه چون میدونم آدم سو استفاده گری هستش و من برا ...
دیگخ عادت میکنی ب نبودنش والا ب غیر این دوستم یه دوست خانوادگی دیگه باهاش قطع ارتباط کردیم انقد سرمون راحت شده ن دیگه فشار عصبی ن چیزی ن دیگه انتظاری ک چرا اینجوری برخورد کرد چرا نکرد
تنها بودن سخته،تو این دوره زمونه نه میشه به کسی اعتماد کرد نه خوبی کرد،همه یه جوری میخوان یا ازت سواستفاده کنن،یا ازت اخازی کنن چه مالی چه عاطفی،بیایید یکم خوب باشیم در حق هم
منم خیلی تنهام پیدا کردن کسی که در حق ادم به تمام معنا رفاقت کنه خیلی کار سخت و خیلی وقتا نشدنیه ولی خب نباید اجازه ی سو استفاده هم بدی به دوستت 5سال رو ساپورتش کردی به نتیجه ی دلخواهت نرسیدی به نظرم تجدید نظر کن
یه مدت هم خیلی رفت و آمد و زنگ رو کم کردم درحد قطع رابطه چون میدونم آدم سو استفاده گری هستش و من برا ...
ولش کن بابا اشتباه از تو میری دنبالش یا جوابشو میدی یه خاله دارم اینجوری ک مثلا برا هرچیزی میگه رضا بدش میاد می خوای لیوان ابی بخوری میگه رضا بدش میاد ولی میاد خونه ما همون کارو انجام میده نمیگه مام بدمون میاد هر روز باور کن چن ماهم خونه ما بودن تا رفتن خونشون ما بعد چن ماه یه بار رفتیم خونشون بزور تو خونشون حرف میزدن اینا اصلا لایق هیچی نیستن زیاده ازین موارد
ن دیگه خوب بودنی نداریم باید بد بود ک دوست داشت اتفاق جذاب ترم میشی
واقعا همین طوره،من خواهرم در حق همه بدی میکنه،ازشون سو استفاده میکنه،مثلا دهن مامانم رو سرویس کرد ولی بازم عزیزتره برای همه جذابه ولی منی که احترام همه را دارم با همه خوبم براشون زیاد جالب نیستم،عجیبه واقعا
عزیزم شاید میخواد ازت دور بشه که بهت پیام نمیده یا دعوتت نمیکنه؟
صلوات خاصه حضرت فاطمه 💚 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی... شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!... گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚
واقعا همین طوره،من خواهرم در حق همه بدی میکنه،ازشون سو استفاده میکنه،مثلا دهن مامانم رو سرویس کرد ول ...
دیگه زمونه اینجوری باور کن قدیم با الان طرز فکرو ملاک دوس داشتن فرق داره قدیم اینجوری بود ک طرف دختر پاکو ارومی بود شوخی زیادی نمیکرد حد خودشو میدوند عزیز بود ولی الان کسی ک خیلی شل میگیره و خیلی زبون درازی میکنه بیشتر مورد پسنده
صلوات خاصه حضرت فاطمه 💚 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی... شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!... گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚