2777
2789
عنوان

بچه دار شدن مساویه با پایان خوشی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 113 پست

منم مثل تو فکر میکردم ولی بچه نمک زندگیه عزیزم 😌😌😀مواظب کوچولوت باش و شکر کن خدایی نکرده مثل من ناشکری نکن که ازت بگیرتش ب دوا ودکتر بیوفتی از خدا التماس بچه کنی

البته بعد سختی خدارو شکر الان باردارم خدا برام حفظش کنه🥴😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ سالمه فعلا عقدم  منم ت بچه اوردن دو دلم نمیدونم چرا قبل ازدواج دلم ۳ تا بچه میخواست اما الا ...

اگه میخوای اندامت بهم نریزه تو بارداری حتما ورزش کن قبل بارداری وزنت پایین باشه و مراعات کنی نهایتا سه ماه بعد بارداری وزنت میاد به قبل بارداری و زایمان طبیعی هم خوبه چون بعدش میتونی راحت شکست رو ببندی 

سنت که زیاده زمان هم بگذره دیرتر میشه

بچه دارشدن هیچوقت پایان خوشی نیست بچه داشتن هم یه لذت دیگه داره قرار نیست چون بچه میاد ادم از خوشی تفریح بزنه همون تفریح هم با بچه میشه رفت

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
چرا حس میکنم این حرف خود گول زنک هست ؟:( دعام کن عاقل شم 

اتفاقا قصد گول زدن نداشتم عزیزم

بچه داری سخته.خیلیم سخته اون خوشی های تنهایی رو ممکنه نداشته باشید ولی انقدر شیرین و لذت بخشه که مدل خوشیش فرق داره

باید خودت تجربه اش کنی تا متوجه شی چی میگم

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اگه میخوای اندامت بهم نریزه تو بارداری حتما ورزش کن قبل بارداری وزنت پایین باشه و مراعات کنی نهایتا ...

بعدشو چیکار کنم 

بچه دار شدن کلا حال و حوصله خیلی خیلی قوی میخواد خیلی ثویاااا

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

قدر دان نیستی بده ب چشم انتظارا 

واقعا خدا ب کیا بچه میده😐😐

حکمتش رو هم هیچوقت درک نکردم

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

من وهمسرم از وقتی پسرم به دنیا اومد رلبطه مون خراب شد وهر روزم داره بدتر میشه متاسفانه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نه عزیزم اصلا اینطور نیس بعنوان کسیکه از زندگیش راضیه میگم متاهلی خیلی هم عالیه همه  تمرکز و تو ...

آخه راستش دقیقا از همین میترسم که بخوام همیشه همه تمرکز کسی باشم و برعکسش یه نفر فقط حواسش به من باشه

دوستای متاهلمو که میبینم هیچ کاری تو زندگی ندارن به جز فکر کردن به یه نفر حالم بد میشه و میگم ولش کن من که ازدواج نمیکنم

🙂

منم قبل بچه دار شدن اینجوری فکر میکردم ولی بعدش که بچه اومد فهمیدم نه اینطور نیس

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
سنت بالاس دیگع باید بچه دار میشدی اخه این چ حرفیه...حالا من از وقتی فهمیدم باردارم دل تو دلم نیست مد ...

خوش به حالت 

تروخدا برام‌دعا کن منم دوست دارم ذوق کنم ولی دست خودم نیست 

همیشه فکر میکردم مادر شم خیلی خوشحال میشم ولی چون امادگی نداستم و یهویی شد حالم خرابه

نمبخوام حس کنه نمیخامش :(

بخدا نمیدونم چیکار کنم:(

دعام کن 

الان در حال انجام مراحل ای وی اف برا بار سومم برام دعا میکنی اجی🥺

از ته دلم دعا میکنم سال دیگه همین موقع نی نی تو بغلت باشه یه نی نی خوشگل و سالم🥺❤

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

همش بستگی به خودت داره تنبل باشی و نتونی به هیچ کاریت برسی همه رو میندازی گردن بچه و الا الان خیلی از خانما هستن بهترین شغلو دارن و بهترین مسافرت های خارجه رو میرن و بچه دارن و به شوهر و بچه و کار و تفریح هم میرسن به برنامه ریزی خودت بستگی داره

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞