2777
2789
عنوان

بچه دار شدن مساویه با پایان خوشی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 113 پست

این فکر و نکن یکم بچه بزرگ میشه همه جا سه نفری بیشتر خوش میگذره من یکماه بعد عروسی باردار شدم و دو نفره یکماه داشتیم ولی خدا رو شکر بعد یکسال بچه جون گرفت همه جا میریم خیلی هم خوبه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوای دایورتش کن برا من دستت دردنکنه ۹ ساله منتظرم

الهی....عزیزم ای وی اف کردی؟؟اگه این کارو کردی و جواب نداده برو طب سنتی

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

مادر داریم تا مادر

یکی دیگه زیادی خودشو فدا میکنه

یکیش برعکس اصلا بچه رو آدم حساب نمیکنه

متعادل باش خودتم اذیت نشی 

تا دوسالگی خیلی مراقبت میخواد

بعدش باید یواش یواش مستقل بشه

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

والا داداش من با وجود ۲تا بچه

۵صبح زن و شوهری میرن کله پزی صبونه

بچه هام ۵ و ۷ساله خونه خواب. اخر هفته ها کله تهران تفریح

شمال شهرستان

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من مجردم و از تو خیلی بدترم ترس از ازدواج دارم حتی و فکر میکنم خیلی محدود میشم

نه عزیزم اصلا اینطور نیس بعنوان کسیکه از زندگیش راضیه میگم متاهلی خیلی هم عالیه همه  تمرکز و توجه همید روحی و جسمی 

بارداری عزیزم ؟ چند سالته و چند وقته ازدواج کردی

۲۰ سالمه فعلا عقدم 

منم ت بچه اوردن دو دلم نمیدونم چرا قبل ازدواج دلم ۳ تا بچه میخواست اما الان‌ن 

حس میکنم اندامم بهم میخوره 

کلی از خوشی های من و همسرم میره رو هوا 

خونم تمیز نمیمونه 

و .....

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بعد به دنیا اومدنش خودت به این حرفات میخندی 

درسته سختی هم داره ولی خوبیاش بیشتره 

دیروز مریض بودم تند تند میرفتم دستشویی ، هر بار که از دستشویی میومدم بیرون میدیدیم دخترم وایساده دم در و میگه وایسادم اینجا که یه موقع حالت بد شد بفهمم . فک کن یه دختر ۶ ساله اینو بهت بگه . 😍 حالا این یکی از شیرینیاش بود 

تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱
والا داداش من با وجود ۲تا بچه  ۵صبح زن و شوهری میرن کله پزی صبونه بچه هام ۵ و ۷ساله خونه خ ...

چه کار خطرناکی

چطور میتونن بچه های ۵ و ۷ساله رو خونه تنهابزارن ؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️