2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ميني باي پس

7612 بازدید | 36 پست

من يك خانم تپل مپل هستم.

نبودم ولي با اين همه دارو هاي ناباروري و ٧ اي وي اف نا موفق شدم شبيه يك بادكنك با دو تا پا. 

رژيم خيلي گرفتم ولي با وجود ورزش فراوون و پياده روي وزن كم ميكردم و استپ ميكرد و دوباره بر مي گشت، پشت ميز نشين هستم و ديگه از اين روند خسته شدم 

تصميم به عمل لاغري گرفتم كه دكتر بهم ميني باي پس پيشنهاد داد و از اونجايي كه همه اش دنبال اين هستم كه تجربيات دوستان پيدا كنم و خيلي ستخته تصميم گرفتم براي همه تمام تجربياتم بگم

وزن ١٠٢

قد ١٦٠

سن ٣٤

Bmi٣٨.٥

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دكترم دكتر پازوكي بود 

ازمايش هاي قبل عمل

از كلي كه مينويسن

سنو كبد صفرا

اندوسكوپي 

پاپ اسمير

كه همه اينارو انجام دادم

و بردم و چون بي ام اي بدنم كم بود براي بيمه يك كوچولو تلاش كردم و بيمه فعلا قبول كرده تا من عمل كنم

سوال داريد بپرسيد تا عمل كردم بقيه موارد رو اضاف كنم

منم خیلییی اضافه وزن دارم ولی همسرم هیچ جوره رضایت نمیده اسلیو انجام بدم

راستش حال روحي بد و وزني كه من دارم همسرم همه جوره داره كمك ميكنه تا به دوران قبل برگردم و انشالله شما هم راضي بشه همسرتون

دكترم دكتر پازوكي بود  ازمايش هاي قبل عمل از كلي كه مينويسن سنو كبد صفرا اندوسكوپي  پ ...

ان شاا... به سلامتی عمل رو انجام بدین با یه نتیجه خوب و دلخواه 

آره خوشحال میشم بعد عمل بیاین و از نتیجه و تجربه تون واسم بگین 

میشه لطف کنید بگید تفاوت بای پس با مینی بای پس چیه؟

ميني باي پس پيشرفته عمل اسليو و باي پس هست و من چون از اول بين ميني و اسليو مونده بودم دقيق نميدونم 

عزیزم هزینه عمل چقدره منم دقیقا مثل شمام بی ام ای زیر ۴۰ بیمه قبول نمیکنه من ۳ ساله میخام عمل کنم ...

شما قد و وزنت چقدر هست 

من يكم كم داشتم خوردم بقيه اش جور شد بيمه قبول كرد 

٩٠ تومن بيمارستان و ٤٢ مليون تجهيزات 

بخش خصوصي 

دولتي كه همه رو بيمه ميده 

ولي من خصوصي هستم ، قراره بيمه تامين و تكميلي بدن هزينه رو بزار بعد عمل بگم چقدر شد هزينه خودم