2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ميني باي پس

| مشاهده متن کامل بحث + 8089 بازدید | 36 پست
هزينه هاش ٨٥ مليون بيمارستان شد و حدود ٣٢ مليون تجهيزات كه جدا خريديم ٨٥ مليون من به خاطر bmiبيمه هم ...

عزیزم من تو سرچ مینی بای پس تاپیکت و دیدم.خیلی برات خوشحالم که داری به ایده آلت میرسی 

واقعا تصورم از هزینه ها این نبود 

من قدم ۱۶۰ سانته وزنم ۷۸ 

۹۲ بودم کم کردم ولی دیگه پایین نمیاد داشتم به مینی بای پس فکر میکنم ولی فکر میکنم اگه این پولو شوهرم بده به خودم میشه یه انگیزه مضاعف انقدر میدوئم به ۶۰ برسم 😂😂😂

عزیزم من تو سرچ مینی بای پس تاپیکت و دیدم.خیلی برات خوشحالم که داری به ایده آلت میرسی واقعا تصورم از ...

سلام عزیزم

ایشون فکر کنم اشتباه محاسباتی داشته باشن

من چند روز پیش مینی بایپس کردم با دکتر پازوکی کلا با همه آزمایشای قبل و داروها شد حدود ۹۰تومن بیمه هم نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز ديگه عمل دارم و ميخوام قبل عمل و مراحل رو براتون توضيح بدم

سلام ببخشید میدونم ربطی به این  تایپک شما نداره ولی میخواستم بدونم برای بچه چیکار کردین؟ منم همسرم ازو اسپرم توی تسه هم اسپرمی پیدا نشد تونستین به سرپرستی بگیرین؟ منم میخوام جنین بگیرم ولی خیلی دو دلم😔

من ۱۰۹ بودم بعد ۸ ماه شدم ۷۰ با علی سلوکی اسلیو کردم

باید ببینی خود دکتدت میگه اسلیو یا بای پس اما هرکدومش شد حتماااا انجام بده من خیلیا رو دیدم که باردار نمیشدن بعد اسلیو باردار شدن ایشالا واسه توام اتفاق میفته

منم خیلییی اضافه وزن دارم ولی همسرم هیچ جوره رضایت نمیده اسلیو انجام بدم

شوهر منم هربار میگفتم دادو بیداد که چرا رژیم نمیگیری عمل خطرناکه ولی ماها که وزنمون اونقدر بالا رفته دیگه همه راه ها رو امتحان کردیم نشده باهاش منطقی حرف بزن الان که ۸ ماهه من انجام دادم شوهرم بیشتر از خودم خوشحاله😂

البته دکتر خیلی مهمه اگه دوست داشتی با علی سلوکی مشاوره برو دکترم بود تازه برگشته ایران فقط خارج از کشور اسلیو میکرد