2777
2789
عنوان

فکر نکنم هیچ وقت بتونم ببخشمش

446 بازدید | 26 پست

یه ماه باهم حرف زده بودیم همچی اوکی بود قرار بود ازدواج کنیم تا اینکه حضوری همو دیدیم دیگه بهم پیام نداد خدا میدونه اون روزا چی کشیدم وسط امتحانات این کارو با من کرد امتحانمو افتادم تو خوابگاه تنهای تنها بودم ذره ذره اب میشدم میخواستم خودکشی کنم  واقعا هیچ وقت تو عمرم اونقدر حقیر نشده بودم 

لطفا وقتی یکیو نمیخواین اینجوری باهاش نکنین چه با پسرش چه با دخترش

مثبت فکر کن شاید دیده خوشش اومده از شدت خوشحالی شبش ایست قلبی کرده سقط شده 😐😑

...What the fu                                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه نده همچین اتفاقی اعتماد نفستو بیشتر از این بیاره پایین اون طرف شخصیتش اینجوری بوده ما که نمی تونیم کاری کنیم همه اَزمون خوششون بیاد میتونیم؟ سخته میدونم ولی حداقل از الان به بعد غصه شو نخور دیگه

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
من توی اون حال داشتم میمردم از ناراحتی اون استوری خنده دار میزاشت...

یعنی قبل ازاینکه ببینتت قرار ازدواج گذاشته بودین اونم توی یه ماه؟؟

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
من توی اون حال داشتم میمردم از ناراحتی اون استوری خنده دار میزاشت...

شاید حافظه اش عین ماهی کوتاه مدته یادش رفته باهات بوده 

...What the fu                                                      
لطفا منم یه خواهش از تو دارم  توام سریع ندیده و نشناخته دل نده 😞 حس میکنم اعتماد به نفست پایی ...

من دل ندادم بهش الانم اصلا واسم پشیزی اهمیت نداره ولی اون موقع این حس ترد شدن و خورد شدنو تنهایی داشت دیوونم میکزد هیچ کسو نداشتم حتی باهاش حرف بزنم 

فکر کن تا سرقرار بری و اینجوری حقیرت کنن 

بعدشم اتفاق خاصی نبوده ک فکره خودکشی زده به سرت😐

خیلی خیلی داغون شدم اعتماد به نفسم پودر شد پیام بهش دادم با یه لحن خیلی بدی با من صحبت کرد بیشترم جوابمو نداد