2777
2789

من تقربیا یه ساله جدی دارم زبان میخونم ولی وقتی سر کلاس میرم نمی تونم روان صحبت کنم خیلی جملات را اشتباه میگم 

واقعا افسرده شدم بنظر تون طبیعی یا خیر 

اگر راهکاری دارید بهم بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی شروع کردی. چقذر طول کشید تا به این حد رسیدی. همین یه سال. یا قبلاهم میرفتی کلاس. 

تازه یکسال شروع کردم روز یک ساعت میخونم یا پادکست کوش میدم 

واقعا افسرده شدم حس میکنم هیچ پیشرفتی ندارم

پادکست رو فقط گوش نده. میتونی استپ کنی و جملاتشو تکرار کنی

یا تو خونه تو تنهایی برای خودت حرف بزن

کلا کتاب خوندن و فیلم دیدن و پادکست گوش دادن یادگیری غیرفعاله. ممکنه خیلی چیزها رو بلد باشی و متوجه بشی ولی نتونی فعالانه وقت حرف زدن یا نوشتن ازشون استفاده کنی برای همین به جز گوش دادن باید خودت هم صحبت کنی

شما چند سال زبان خوندی راه افتادی؟

من هیچوقت جداگونه زبان نخوندم

مدرسه مون خودش یه کتاب اضافه تدریس میکرد. دیگه همون بود

بعدا توی دانشگاه هم یه سری از کتابهامون زبان اصلی بود

فیلم و اینا هم پراکنده می دیدم

بعدها که خواستم آیلتس بگیرم در حد دو سه ماه کلاس رفتن و خوندن تونستم 7 بگیرم

فکر کنم هم پایه مدرسه مهم بود هم اینکه من کلمات و گرامر و اینا رو جدا جدا یاد نمی گیرم. مثلا اگه از یه فیلمی یا یه جایی یه جمله ای توجهمو جلب کنه توی ذهنم می مونه بعد هم کلماتشو یاد می گیرم هم گرامرشو. مثل گرامر که میخوام کار کنم بیشتر این مدلی نگاهش میکنم که این جمله طبیعی به نظر میاد یا انگار اشتباهه

به جای اینکه بشینم فرمولشو حفظ کنم یا فعل و فاعل پشت سر هم بچینم

برای همین میگم جملات پادکستها رو تکرار کن. اینطوری به جای اینکه تک تک یاد بگیری به شکل ترکیب کلمات یا جمله ها یاد می گیری

من هیچوقت جداگونه زبان نخوندم مدرسه مون خودش یه کتاب اضافه تدریس میکرد. دیگه همون بود بعدا توی دان ...

افرین خیلی خوبه 

من از بس خوندم افسرده شدم حس میکنم هیچی یاد نمیگیرم