2777
2789

سلام دوستان

من دو ماه و نیم میشه بینیم رو عمل کردم و سوراخای بینیم کوچیک بزرگن

چند روز پیش داشتم تو عکسام نگاه میگردم دیدم دلیل این که یکی از سوراخای بینیم بزرگتر اینه که دکتر زیاد ازش غضروف برداشته

خیلی ناراحتم. از بس غصه خوردم داغون شدم

به نظرتون دکتر نمیتونه سرپایی درستش کنه

خود دکترم میگه من که نا متقارنی تو سوراخای بینیت نمیبینم و اصلا گردن نمیگیره

الان عکسشو میذارم

اگه کسی تجربه ای داره بگه

مال من از تو بدتره ولی باش کنار اومدم دیگه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنطرم دستکاری نکن جمع میشه سوراخا

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
اخه جمع شدنی نیست یه قسمت رو زیادی برداشته

خیالت راحت خوب میشه الان خیلی زوده نظر بدی

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

خوبه دیگه

تقریبا 90 درصد تقارن داره

اصلا توقع صد درصد نداشته باش

اگه منظورت از اون فلش هم اینه که غضروف اون قسمت رو برداشتن، تا جایی که می‌دونم اصلا اون قسمت غضروف نداره و توی جراحی بینی هم به اون قسمت کاری ندارن 

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...