2777
2789
عنوان

درد و دل های دانشجو 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 76 پست
ناراحت شدم خواستم ازاد برم حسابدتری چون هیچی قبول نمیشم اینکه میگی فرهنگیان برید خب درسته خوبه اما ...

عزیزم بستگی ب خودتم داره اگه میتونی همراه با درس کلاس بری بیرون پاره وقت کار کنی چرا خوب نباشه 

من اصلا شرایطم جوریه ن میتونم بیرون کلاس برم ن میتونم برم سر کار 

شاید تو مث من نباشی ناامیدم نشو زندگی و شرایط خودتو بسنج اگه برات خوبه حسابداری بخون مخصوصا اگه ازاد یا پیام نور بتونی بری زیاد گیر نمیدن واسه کلاسا خیلی راحت میتونی کار کنی در کنار درس 

از زخم هایمان جوانه میزنیم🌱                         @gelittery_girl ✨️
عزیزم بستگی ب خودتم داره اگه میتونی همراه با درس کلاس بری بیرون پاره وقت کار کنی چرا خوب نباشه  ...

اره خب اما کلی گقتم بهت بگم واسه همینه کار نتونستی پیدا کنی شرایطتت سخته

وگرنه با تحقیق هایی ک من کردم و دانشجوها میگفتن خیلی خوب بود واسشون

فقط یکم مشکل سابقه کار داشتن ک با کاراموزی رایگان حل میشد

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما ببین مطمینم واسه همین گ نرم افزار بلد نیستی کار نمیدن بهت حستبدار باید مهارتش بالا باشه کار با ...

اره اینم هست ولی خب گیریم من نرم افزار بلد بودم با وجود اینکه سه روز اول هفته فیکس دانشگاهم بازم کسی کار نمیده 

یه شغل و یه ماشین و یه ازدواج برام شده رویا ، فقط چون پولش و سرمایش نیست، حسرت هرچیزی که خواستیم به ...

نمیتونی بری از ایران ؟

ی نفرو میشناسم ارایشگر بود هر چی که داشت فروخت هرچیم پول اینور و اور داشت جمع کرد اوتروز بهم  گفتش ک کاارام درست شده دارم میرم اونم خیلی سختی کشید ولی بالاخره جور شد ایشالا اونور حداقل ب ارزوهاش برسه ۳۲ سالشم هست 

نمیتونی بری از ایران ؟ ی نفرو میشناسم ارایشگر بود هر چی که داشت فروخت هرچیم پول اینور و اور داشت جم ...

چجوری برم از ایران ، مهاجرت مگه الکیه، پول میخواد، سربازی هم نرفتم ، 

درود بر انسایت...زنده باد شرافت...
نه والا واقعا ایت چند ساله دارم میبینم همه کار میکنن من بد بختانه درس نمیزاره باید ی کار پاره وقت پی ...

اتفاقاً حسابداری بهترین رشته واسه مهاجرته و درامدش امریکا خیلی زیاده

درس میخوندی نرفتی اره ؟

خودت برنامت چیه 

گفتی درسو ول کردم میرم خدمت بعدش ک تموم شد چیکار میخوای بکنی 

[QUOTE=306736402]راستش من رتبم شد ۲۰۰۰رشته انسانی و ب هیچ رشته خاصی علاقه ندارم میگم برم حسابداری یا اقتصاد یا مدیریت ...[/QUOQUOTEاامسال؟

منطقه چندی

از طایفه نوریم ✨ ما تیره نمی‌مانیم:)🌱یه دختر دهه هشتادی که زاده‌یِ رویاهاست:)عاشق ماه و پروانه 🦋🌛...

حسابداری اتفاقا پول خوبی توشه

مهارت میخواد فقط

اولاش پولش کمه بعد زیاد میشه

یه جوری پولشو جور کن.

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
اتفاقاً حسابداری بهترین رشته واسه مهاجرته و درامدش امریکا خیلی زیاده

میشه باهاش بورسیه گرفت ؟

خب جدا از رشته ات ، امكانش رو دارين كه يك كار ديگه انجام بدين؟

مثلا يك كاري كه مربوط به رشته تحصيليتون نيست و از طرفي معتبر و خوبه 

بعد با حقوقش ، دوره هاي حساب داري شركت كنين

بعد بريد يك جاي مطمئن براي حسابداري مشغول بشيد و رزومه خودتون رو ارتقا بديد

در نهايت هم تجربه كسب كنين

حسابداری اتفاقا پول خوبی توشه مهارت میخواد فقط اولاش پولش کمه بعد زیاد میشه یه جوری پولشو جور کن.

فکر کنم همون کاری ک گفتم رو برم گفتش ۶ ۷ جلسه بیا نرف افزار یاد بدم بعدش کار کن پیشم با دانشجو بودنمم مشکل نداشت فقط خیلیی دوره نمیدونم چبکار کنم با تاکسی بخوام برم ۴ ۵ مسیره 

با اسنپم ماهی ۱و نیم الی دو تومن باید بدم اسنپ 

بهش زنگ میزنم ببینم چقد میخواد واسه همون چند جلسه 

اگر بتونم حتما جورش میکنم هر طور شده 

یه مهادت یاد بگیر مثل ادیت عکس و فتوشاپ

فقط یه لپتاپ میخواد

کلاس نمیخواد بری توی اینترنت کلب کلاسای رایگان داره

دوماه کار کن بعد برو اتلیه ها نمونه کار نشون بده یه جا خودتو جا کن در بد ترین حالت ماهی ۳ میگیری

یه کار خیلی تمیز خودمم میخوام بعد کنکورم این کارو بکنم

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥