2777
2789
عنوان

درد و دل های دانشجو 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 76 پست
درس میخوندی نرفتی اره ؟ خودت برنامت چیه  گفتی درسو ول کردم میرم خدمت بعدش ک تموم شد چیکار میخ ...

گفتم که سر همین مسئله گیر افتادم و افسرده، نمیدونم باید چکار کنم

درود بر انسایت...زنده باد شرافت...
خب جدا از رشته ات ، امكانش رو دارين كه يك كار ديگه انجام بدين؟ مثلا يك كاري كه مربوط به رشته تحص ...

کار مرتبت برام سابقه میشه و تجربه میشه واسه رشته خودم اما نشد دیگه غیر از رشته خودم مجبورم کار کنم 

از زخم هایمان جوانه میزنیم🌱                         @gelittery_girl ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اینو میگم اما کاش اول ی رشته میرفتی که بازار کار خوبی داشته باشه

تو این کشور پارتی نباشه به جایی نمیرسی مگر اینکه عاقلانه تصمیم بگیری

از نظر من بشین بخون دوباره کنکور بده اگه دنبال کار و شغلی

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

اسی عزیزم منم مثل تو فکر میکردم یکسال از تو بزرگ ترم و میخوام دوباره کنکور بدم

یه چیزو خوب فهمیدم

توی این مملکت اگ بخای از ۰ شروع کنی ربطی نداره پولدار باشی یا بی پول باید جَنَم داشته باشی

رشته رادیولوژی به شدت اشباع شده یکیو میشناسم دوره دانشجوییش بزوووور خودشو جا کرد توی یه بیمارستان و سر یه سال ماشین خرید

یکیو میشناسم بدون هیچ پولی رفت کارگری سرمایه جمع کرد وام گرفت زمین خرید رفت توی کار کشاورزی سر یه سال هم خونه هم ۲۰۶ خرید دیپلم هم نداره

دندون پزشک میشناسم بیکاره توی مطبش پشه میپرونه

یه دختر ۲۶ ساله میشناسم حسابداری ۴تا فروشگاه مبلمان رو گرفته ۲سال پیش که ماهی ۱۶ درمیاورد مجرده خونه و ماشین و باغ هم داره لیسانس حسابداریم هست

کلا باید زرنگ باشی و جنمشو داشته باشی خودت بزنی توی کار

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥
گفتم که سر همین مسئله گیر افتادم و افسرده، نمیدونم باید چکار کنم

دوسال زمان زیادیه انصافا 

ولی تو تحصیل کرده ای فک کنم حقوق ک بدن بهت از بقیه بیشتر باشه ولی بازم کمه

اسی عزیزم منم مثل تو فکر میکردم یکسال از تو بزرگ ترم و میخوام دوباره کنکور بدم یه چیزو خوب فهمیدم ...

اره اینم خیلی مهمه منم بلاخره از ی جایی شروع میکنم ولی خب خیلی تحت فشارم 

نمیدونم درک میکنی یا نه 

بازم ممنون خیلی انگیزه دادی بهم 

ببخشید اینو میگم اما کاش اول ی رشته میرفتی که بازار کار خوبی داشته باشه تو این کشور پارتی نباشه به ...

منم بعضی وقتا اینو میگم ولی خیلی حیفم میاد

۵ ۶ سال عمرمو گذاشتم حسابداری خوندم اونم ن الکی با جون و دل و علاقه و بهترین نمره ها 

دلم میخواد تو همین رشته موفق بشم 

مرسی از راهنماییت  راستش خودمم میدونم فقط باید دو ترم دیگه تا لیسانس بگیرم بعدش اونقد میخونم و ...

موفق باشی منم روزای تورو گذروندم میفهمم چی میگی متاسفانه مشکل از جامعه هست یکی سواد نداره پارتی داره یا سهمیه میره سرکار 

یکی هم مث ما باید انقد آزمون بده تا اخرشم معلوم نیس چی بشه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
اره اینم خیلی مهمه منم بلاخره از ی جایی شروع میکنم ولی خب خیلی تحت فشارم  نمیدونم درک میکنی یا ...

فدات شم عزیزم شرایط همه همینه

همه جوان های رده سنی ۲۰تا ۲۵ سال تحت فشار تحصیلی و اقتصادی و خانوادگی هستن چ پسر چ دختر ولی باید بتونی توی این شرایط پیشرفت کنی بخدا ک درکت میکنم خودمم از بیکاری دارم کنکور مجدد میدم

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥
[QUOTE=306736402]راستش من رتبم شد ۲۰۰۰رشته انسانی و ب هیچ رشته خاصی علاقه ندارم میگم برم حسابداری یا ...

اره متطقه ۱

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
حالا که سنی نداری؛ دنبال هر چیزی باشی بهش میرسی اینو ازمن یادت باشه. مطئمن باش میری سرکار

ممنون ازت 😍

کار مرتبت برام سابقه میشه و تجربه میشه واسه رشته خودم اما نشد دیگه غیر از رشته خودم مجبورم کار کنم&n ...

منظورم اينه كه اول كار غير مرتبط كه خوب و معتبر باشه ، باعث ميشه شما درامد داشته باشيد

و با پولش ، دوره هاي لازم براي حسابداري رو بگذرونيد

بعدش هم ديگه كار تخصصي خودتون رو شروع كنيد براي كسب رزومه