2777
2789
عنوان

قرار بود تو شرکت کار کنه اما

79 بازدید | 9 پست

نامزد من بهترین دانشگاه ایران مهندسی خونده و پارسال فارغ التحصیل شد قرار بود تو شرکت کار کنه و یه موقعیت عالی داشته باشه 

بابام و خودمم باهمین شرط اوکی بودیم اما اومده میگه نه میخوام برم تو فارکس کار کنم 

بچه ها توروخدا دعام کنید تو فارکس ضرر. کنه و پیشرفت نکنه بلکه ولش کنه😔😔😔😔

بابام عصبانی میشه چون من بهش گفتم قراره بره تو شرکت و اینو بفهمه بدبخت میشم و نمیذاره ازدواج کنیم و خودمم دوست ندارم بره فارکس

بچه ها خیلی محتاج دعام😔😭

من حق میدم به بابام و خودم😭

اگر استعدادش رو داشته باشه عالیه

اما لعنتی آدمو پیر میکنه

منزوی

افسرده

عزیزم حرف بزنید حتما،آموزشش کم کم شش ماه طول میکشه با زیر هزار دلار سرمایه فقط وقت تلف کردنه

بگو برو سرکار اینم آموزش ببین به چشم سرمایه گذاری نگاه کن بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر استعدادش رو داشته باشه عالیه اما لعنتی آدمو پیر میکنه منزوی افسرده عزیزم حرف بزنید حتما،آموز ...

به چشم کار نگاه میکنه بهش 😭😭😭😭 خدا به من رحم کنه 

بابام اصلا نمیده منو 

وای خداااا😭😭😭😭😭

به چشم کار نگاه میکنه بهش 😭😭😭😭 خدا به من رحم کنه  بابام اصلا نمیده منو  وای خداااا😭 ...

ببین مخالفت نکن

اطلاعاتت رو بالا ببر

سن همسرت احتمالا کمه،یهو چشم باز میکنه میبینه عمرش رو پای چارت معامله هدر داده

نه دیگه اعصاب براش مونده نه حوصله

انقدر درگیر میشن و ایده ال گرا میشن که شغل های دیگه به چشمشون بیهوده میاد

بگو فرصت برای اینکار همیشه هست یاد بگیریم باهم سرمایه گذاری کنیم

و جدا معامله گری فارکس(نه ارز دیجیتال)یه بستر مناسب برای سرمایه گذاریه،اصلا بهترین راه فعالیت توی این بازارها فقط سرمایه گذاریه نه ترید کردن

ببین مخالفت نکن اطلاعاتت رو بالا ببر سن همسرت احتمالا کمه،یهو چشم باز میکنه میبینه عمرش رو پای چار ...

باهام دعوا کرد بخدا نمیدونم چیکار کنم بابام اصلا قبول نمیکنه شغلشو 

حق هم داره من خودم معلمم واقعا همه چی تمومم 

دوست ندارم شغلش این باشه