2777
2789

خانم ها روزانه چه دعا یا سوره ای میخونید که ارامش بخش باشه تووزندگیتون تاثیرشو دیده باشید؟

منظورم چله و نذر و اینا نیست ها 

کلا به صورت روزانه و همیشگی منظورمه

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒

من یک دفتر دارم کامل هر بار بعد از نماز کلی میخونم و علامت میزنم

ذکر صلوات ،یا جواد الائمه ،تسبیحات حضرت فاطمه 

سوره واقعه برای خیر و برکت مال 

سوره جن و تکویر برای دفع انرژی منفی 

آیت الکرسی 

ختم قرآن و ....

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من یک دفتر دارم کامل هر بار بعد از نماز کلی میخونم و علامت میزنم ذکر صلوات ،یا جواد الائمه ،تسبیحات ...

یعنی توی یه روز همشو میخونی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی توی یه روز همشو میخونی؟

خیلی بیشتر از اینا من کل شب در حال خوندن دعا و قرآن هستم خیلی حس خوبی داره 

من از نظر روحی مدتی بد داغون شدم ولی به لطف خدا 

خیلی تاثیر گذار بوده وجود خدا در قلبم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خیلی بیشتر از اینا من کل شب در حال خوندن دعا و قرآن هستم خیلی حس خوبی داره  من از نظر روحی مدت ...

ممنون عزیزم از راهنماییت منم میخوام سعی کنم بخونم  برای آرامش. التماس دعا❤

ممنون عزیزم از راهنماییت منم میخوام سعی کنم بخونم  برای آرامش. التماس دعا❤

موفق باشید انشالله عزیزم 

محتاجیم به دعای خیر شما🤲❤️

هر روز صبح دعای عهد.

چهار قل و آیت الکرسی...

بعد از هر نماز حتما آیت الکرسی رو بخونین.

بعد از اون ذکر تسبیحات بگین.

و آیه ۲ و ۳ سوره طلاق رو به هیچ وجه فراموش نکنین.

التماس دعا🤲🌹🤲

👫✨جهت مشاوره و تفسیر داشتن درک حرف و تعلق اسم زوجین با یکدیگر از طریق علم ابجد کبیر برای ازدواج پیام بدین اولین فرصت جواب میدم...👰دختر مردم رو بیچاره نکنین... 🧑‍🦱آقایون بعد از طلاق راهشون بازتره هرچند انتخاب شون بعد از طلاق بهتر نیست...
کلا قرآن و دعا و ذکر آرامش بخشه واقعا تاثیر داره تو زندگی من خودم دعای توسل خیلی دوست دارم، عالیه ...

حدیث کساء هر کسی چله گرفته حاجت گرفته🤲🌹🌹🌹🤲

👫✨جهت مشاوره و تفسیر داشتن درک حرف و تعلق اسم زوجین با یکدیگر از طریق علم ابجد کبیر برای ازدواج پیام بدین اولین فرصت جواب میدم...👰دختر مردم رو بیچاره نکنین... 🧑‍🦱آقایون بعد از طلاق راهشون بازتره هرچند انتخاب شون بعد از طلاق بهتر نیست...
کلا قرآن و دعا و ذکر آرامش بخشه واقعا تاثیر داره تو زندگی من خودم دعای توسل خیلی دوست دارم، عالیه ...

اره منم توسل میخونم  حس خوبی داره

هر روز صبح دعای عهد. چهار قل و آیت الکرسی... بعد از هر نماز حتما آیت الکرسی رو بخونین. بعد از اون ...

یه مدت بعد نماز ایت الکرسی میخوندم متاسفانه چند وقتی هست کلا فراموش کرده بودم.. مممنونمم. محتاجیم به دعا

هر روز سوره بقره صوتیش را پخش میکنم تو خونه، زیارت عاشورا میخونم  صلوات زیاد میفرستم  شکر ...

دعا کن ما رو🤲🌹🤲

بسم الله الرحمن الرحیم

💥إنا              ١💥

💥أنزلناه         ٢💥

💥فی             ٣💥

💥ليلة            ٤💥

💥القدر          ٥💥

💥وما            ٦💥

💥أدراك         ٧💥

💥ما              ٨💥

💥ليلة            ٩💥

💥القدر         ١٠💥

💥ليلة           ١١💥

💥القدر         ١٢💥

💥خير          ١٣💥

💥من            ١۴💥

💥الف           ١۵💥

💥شهر          ١۶💥

💥تنزل          ١٧💥

💥الملائكة     ١٨💥

💥والروح      ١٩💥

💥فيها          ٢٠💥

💥بإذن          ٢١💥

💥ربهم          ٢٢💥

💥من            ٢۳💥

💥كل            ٢۴💥

💥أمر            ٢۵💥

💥سلام         ٢۶💥

💥هی            ٢٧💥

💥حتى          ٢٨💥

💥مطلع         ٢٩💥

💥الفجر         ٣٠💥

📌سوره «القدر» دارای ٣٠ كلمه است به تعداد جزءهای قرآن !

📌و تعداد حروف این سوره ١١٤ است به اندازه‌ ی تعداد سوره های قرآن كريم !

📌فقط خدا ارزش این سوره و این شب را می داند و بس ، قدر قدر قرآن را بدانیم

🔴فضیلت خواندن سوره قدر🔴

🔶امام صادق علیه السلام :🔶

🔻هر کس سوره قدر رادر یکی از نمازهای واجب قرائت کند منادی ندا میدهد : ای بنده خدا ؛ خداوند گناهان  گذشته تو را آمرزید پس اعمالت را از سر گیر.🔺

🔶امام رضا علیه السلام :🔶

🔻هر مؤمنی که هنگام وضو گرفتن سوره قدر را بخواند از گناهانش خارج می شود مانند آن روزی که از مادر متولد شده است.🔺

🔶امام صادق عليه السلام :🔶

🔻هرکس سوره قدر را بر آبی بخواند واز آن بنوشد خداوند نوری در چشمان او قرار دهد.🔺

🔶امام صادق عليه السلام :🔶

🔻هرکس سوره قدر راهنگام خواب یازده مرتبه بخواند خداوند یازده فرشته را مآمور میکند تا او را از شر هر شیطانی حفظ نمایند.🔺

🔶امام صادق علیه السلام :🔶

🔻هرکس سوره قدر را شفیع قرار دهد و از درگاه خداوند در خواستی نماید خداوند شفاعتش را پذیرفته و درخواستش را اجابت می نماید.🔺

🟥حداقل برای یک گروه  ارسال  کنید و ثوابش را هدیه کنید به روح همه شهدای اسلام و اموات خودتون و سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله تعالی

#فرجه الشریف❤️

♻️ #انتشارش_با_شما👇🏻

🔥  🔥

📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.