2777
2789
عنوان

کمک .کمک بو گند یخچال

102 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

ما امروز از ویلامون برگشتیم . من یخچال فریزر رو خالی کردم درشونم نیمه باز گذاشتم. از برق کشیدم. الان متوجه شدم یه بسته جوجه توش مونده.

وااای بو گند میگیره .چیکار کنم .به شوهرم هم جرات نمی کنم بگم .بس که غر میزنه که حواستو جمع کن و همیشه یه چیز یادت میره و از این حرفها

تا ۱۰ روز دیگه هم نمیریم.

بنظرتون  چیکار کنم .

وااای بو گندش میره  بعدا .یخچالی چی.

تا ۱۰ روز دیگه دق میکنم

خیییلی ناراحتم

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان بگو به همسرت بلاخره چه الان چه اون موقع میفهمه دیگه الان بگی بهتره

وی نه بابا تا ده روز غر میزنه اعصابمو خرد میکنه

برم اونجا هم نمیزارن بفهمه دسته گل من بوده

اشکال نداره کاریه که شده الانم بهش نگو عصبیت کنه رفتین خودتو بزن ندونسته بسترو پرت کن فریزرتم تمیز کن خونم درو پتجره رو باز کن تو فریزرتم ذغال بزار بوشو میگیره

دلم برای دخترم تنگ شده کاش الان کنارم خواب بود مث اون موقع هاا کاربری قبلیم@مامانmماندانا
اشکال نداره کاریه که شده الانم بهش نگو عصبیت کنه رفتین خودتو بزن ندونسته بسترو پرت کن فریزرتم تمیز ک ...

آجی جون دقیقا باید همین کار رو بکنم.

ولی فکرم خیلی خرابه.

الان تا بریم اونجا دلشوره دارم.

متاسفانه خیلی استریم.

آجی جون دقیقا باید همین کار رو بکنم. ولی فکرم خیلی خرابه. الان تا بریم اونجا دلشوره دارم. متاسفان ...

میفهمم چی میگی دقیقا منم اینطوریم شدیدا استرسی و فکری اما اینطوری خودت نابود میشی توی زندگی سعی کن با یه چیزایی ذهنتو درگیر کنی که اون چیز یادت بره اینطوری کم کم عادت میکنی

دلم برای دخترم تنگ شده کاش الان کنارم خواب بود مث اون موقع هاا کاربری قبلیم@مامانmماندانا