2777
2789
عنوان

ضد آفتاب

92 بازدید | 13 پست

دوستان یک کرم ضد آفتاب ایرانی با پوشانندگی خوب که بعد چند ساعت تو صورت جمع نشه و برق نزنه معرفی کنین لطفا تا حالا پریم میزدم ولی انگار پوستم تیره شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اویدرم دارم خیلی خوبه برق نمیندازه ولی غلظتش خیلی زیاده در حد کرم پودر من با یکم ضدافتاب بی رنگ مخلوطش میکنم و با بیوتی بلندر نمناک پخشش میکنم عالی میشه اصلا هم تکون نمیخوره با تعریق 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
رنگش خوبه ؟چون من میخام یه چیزی بگیرم که مهمونی هم که میرم همونو بزنم و اینکه برق نمیزنه؟

ن عزیزم خوبه چرا بی بی کرم یا سی سی کرم نمیگیری هم ضدافتاب هم کرم پودر ابرسان کلا خوبه اگ کاور بالا مبخای سی سی کرم بخر

کاورش چطوره و قیمتش؟

کاورش متوسط رو به بالا هست اگه به تنهایی بخوای بزنی،

ولی من دوس ندارم خیلی غلیظ بشه مثلا دو بند انگشت ضدافتاب بیرنگ رو با اندازه دوقطره ضدافتاب رنگی قاطی میکنم هم اوکیه چون غلظتش بالاست رنگ روشنش  هم هلویی  رو به صورتی هست اگر میخواید بگیرید متناسب با رنگ پوستتون بر دارید

برق نمیزنه؟رنگش میخوام روشن باشه

قیمتش هم من اخرین بار حدود ۱۰۰ خریدم 

ولی مدل بی رنگشو که بیشتر استفاده میکن اخرین بار ۱۲۵ خریدم حجمشم ۴۰ میل هست برای من که روزی دوبار ضدافتاب میزنم برای یکماهم جواب میده