2777
2789

بابام از دوماد خوشش نمیومد

اینو جلوی همسرم یه بار گفتم

بدون فکر گفتمش و البته بعد از فوت بابا

حالا به دل گرفته..... هر چند وقت هم تکرارش میکنه 😐

تو موقعیت های بی ربط میگه

منم بهش هیچی نمیگم 😐 خب خوشش نمیومده دیگه ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا اگه اونم بگه مادرم از عروس خوشش نمیاد تو خیلی ناراحت میشی

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود

البته ببخشید ها اینو گفتم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

قطعا اگه اونم بگه مادرم از عروس خوشش نمیاد تو خیلی ناراحت میشی

لازم نیست بگه 

خودم میدونم 🤣🤣🤣 ولی من هیچوقت به روش نمیارم.....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

لازم نیست بگه  خودم میدونم 🤣🤣🤣 ولی من هیچوقت به روش نمیارم.....

😂😂

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
ایرادی نداشته که گفتی به نظرم بیشتر ایراد از اخلاق شوهرتونه

چرا اخلاقش چطوره به نظرت ؟

کلا پدر جماعت از پسر و دوماد خوششون نمیاد

از پسر بدشون بیاد ؟ 😊 عجب .... نه عزیزم من از یه شهر فوق پسردوستم.... بابام‌از دوماد خوشش‌نمیومد ولی 

چیکار کنم