حالا به دل گرفته..... هر چند وقت هم تکرارش میکنه 😐
تو موقعیت های بی ربط میگه
منم بهش هیچی نمیگم 😐 خب خوشش نمیومده دیگه ....
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
😂😂😂اخه کی عروس دومادو دوس داره؟به خاطر بچه ها فقط نقششو بازی میکنن.خدا رحمت کنه پدرتونو
ممنونم خدا رحمت کنه رفتگان شما رو هم
والا همینو بگو .... منم حواسم نبود یه بار جلوش سر یه جریانی گفتم اینو
دیگهتموم نمیکنه
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود البته ببخشید ها اینو گفتم
😁
خیلی حساسه، نباید حرفی که زده شده رو بهونه کنه و اعصاب خانمشو به هم بریزه
اعصابم به هم نمی ریزه ولی خوشمنمیاد هی اینو میگه
تو بودی چه جوابی بهش می دادی ؟