2777
2789

من بچمو یه ماه بیشتره از شیر روز گر فتم اما هر کار میکنم بازم تو. خواب شیر میخواد و میگه نوم نوم.. گریه میکنه و با وجود اینکه صبر زرد که مثل زهر ماره میزنم بازم میخوره و موندم چکار کنم به خدا

که دیگه شیر تو. خواب نخوره و کلن قطع و تموم شه این پروسه کمکم کنین لطفا😢

اون قطره تلخ هیچ تاثیری نداره یکم نمک بمال بعدش که میزلری دهنش دیگه خودش بدش میاد و نمیخوره.. یا یکم رب گوجه بزن بگو مامان اوف شده نمیشه خورد. یه چیزی بزن که بدش بیاد من پسرمو بانمک شبا گرفتم.. روزا با رب دیگه طرفم نیومد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رژ قرمز زدم گفتم زخم وقتی میخاست دست بزنه خودمو میکشیدم عقب ینی دردم میاد

آخه گلم موقعیکه خوابه یعنی تو دل خوابش یهو گریه میکنه و میگه نوم نوم و دست بر دارم نیست... یه مدت رو پام لالایی میکردم اما تا میزاشتم زمین بیدار می‌شد و همون اش و همون کاسه کمر برام نمونده بود... الان مشکلم اینه چکار کنم تو دل خواب شم نخوره و دست برداره 

وای چرا صبر زرد زدی و بازم شیرش دادی گناه داره بچه دلم سوخت باید همون اول مقاومت میکردی و نمیدادیش تو طول روز رژ بزن بگو زخم شده و شب دیگه به هیچ عنوان نده من بچمو اب میوه میدادم چون دوست داشت با شیشه میدادمش بعد دگ همونم نخاست و میخابید تا صبح

اون قطره تلخ هیچ تاثیری نداره یکم نمک بمال بعدش که میزلری دهنش دیگه خودش بدش میاد و نمیخوره.. یا یکم ...

نمک؟ چه خوب... نمیدونم این چسبونک من با نمک دست برداره یا بازم همونو عین اون یکی در عین تلخیش بخوره نمک که شوره طعمش بهتره باز... بخدا درمونده شدم از دستش ‌شبها

تو روز کلن طرفش نمی ره ها... میگم حتی بیا نوم نوم بخور میگه تخه و فرار میکنه.. شب ها اونم تو دل خواب چسبیده به من

نمک؟ چه خوب... نمیدونم این چسبونک من با نمک دست برداره یا بازم همونو عین اون یکی در عین تلخیش بخوره ...

اره شبا یمدت اینحور سعی کن همون شبم تمومش کنی وقتی بیدار میشه.. میتونیرشیشه شیر پر کنی شیر گاو بده بخوره.. 

وای چرا صبر زرد زدی و بازم شیرش دادی گناه داره بچه دلم سوخت باید همون اول مقاومت میکردی و نمیدادیش ت ...

چکار کنم خودش میخوره بس سرتقه😑

من تو روز رو موفق شدم ولی شب اسیرم کرده حتی تلخم هست میخواد... الان از امشب چکار کنم به نظرتون آخه رو پامم میخوابونمش ولی به محض اینکه میزارمش بیدار میشه.. کمر واسم نمونده رو پا نزارم گریه میکنه و نوم نوم میخواد 

اره شبا یمدت اینحور سعی کن همون شبم تمومش کنی وقتی بیدار میشه.. میتونیرشیشه شیر پر کنی شیر گاو بده ب ...

بدبختی رفلاکس داره و دکتر کلن ممنوع کرده شیر گاو رو دلم واسه بچم میسوزه ازون طرفم واقعن اسیر شدم 

علت اینکه زودتر شروع کردم به از شیر گرفتن هم دکترش بود گفت از شیر کلن بگیرش که بچه من واقعن مقاومه

بدبختی رفلاکس داره و دکتر کلن ممنوع کرده شیر گاو رو دلم واسه بچم میسوزه ازون طرفم واقعن اسیر شدم&nbs ...

چقدش هست؟؟ سنش

چکار کنم خودش میخوره بس سرتقه😑 من تو روز رو موفق شدم ولی شب اسیرم کرده حتی تلخم هست میخواد... الان ...

شیر گاو میگی نمیتونه بخوره البته بچه منم کلا دوی نداست ولی میگم همون ابمیوه میتونه خوب باسه البته ازین صنعتیا چون طعمش بهتره بچه ها دوست دارن ولی ب گریه هاش توجه کنی تا سال دیگه هم اسیری من حتی اهنگ لالایی دانلود کرده بودم با صدای اروم براش میذاشتم 

چکار کنم خودش میخوره بس سرتقه😑 من تو روز رو موفق شدم ولی شب اسیرم کرده حتی تلخم هست میخواد... الان ...

همین الان ک بیداره رژ بزن بگو خونیه شب یادش میمونه تا حدودی ولی اگه رژ بزنی و دوباره شیر بدی دیگه گول نمیخوره