2777
2789

گ

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیازو گوشت رو تف میدم ادویه میزنم لوبیا ازقبل خیسونده رو میریزم میزارم دوساعت بپزه بعدشم سبزی هارو تفت میدم و اضافه میکنم تا دو سه ساعت بعد اخرسر بهش یکم نمک و رب خیلییی کم اضافه میکنم و تمام 

میتونی توش لیمو خورد شده  هم بندازی ی ساعت ب اینکه بخای خاموشش کنی

میتونی هم تو زودپز درست کنی تا تایم کمتری ببره

سلام ، من با پیاز کوچولو میپزم بعد ادویه میزنم بهش و آب میریزم، وقتی پخت بهش سبزی و لوبیا چیتی که تو قابلمه جدا پختم رو بدون آب میریزم سرش با لیمو خیس خورده 

وقتی آبش کشیده شد بهش نمک میزنم با شنبلیله خشک و درشو کج میذارم و زیرشو کم میکنم تا روغن بندازه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

پیاز و نگینی خرد میکنم بعد سرخ میکنم یکم ک طلایی  شد گوشت و میریزم و تفت میدم زردچوبه و فلفل سیاه میزنم بعد 5 دقیقه سبزی قرمه رو اضافه میکنم و با گوشت و پیاز یکم دیگه تفت میدم و لوبیا رو ک از قبل خیس کردم اضافه میکنم و آب میریزم قل ک زد زیرشو کم میکنم ک از قل نیوفته نمک هم اضافه میکنم نیم تا چهل دقیقه قبل آماده شدن لیمو عمانی اضافه میکنم 

خب من از صب اول ی نیم ساعت ابپز میکنم که کثیفیش بیاد رو بعد ابکش میکنم و میذارم  بپزه در همین حین پیاز داغ میکنم و باسبزی خوب سرخ میکنم وقتی گوشتم تقریبا پخت بهش پیاز داغ سبزی لوبیا از قبل پخته شده و ادویه رو اضافه میکنم میذارم دو ساعت دیگه باشعله خیلی کم اخر سر هم دو تیکه یخ میندازم که روغنش جمع شه اگه زیاد ابکی بود ی قاشق ارد نخود رو تفت میدم خامی گرفته شه و بهش اضافه میکنم