2777
2789
عنوان

توکل یا تنبلی

147 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

توی قرآن خدا فرموده مرا بخوانید تا شما را اجابت کنم..دعا خیلی خوبه توکل خیلی خوبه اما ماها یاد گرفتیم بشینیم یه گوشه و واسه خواسته ها مون تلاش کافی نکنیم و عوضش دعا کنیم

خدا جای دیگه گفته از شما حرکت از من برکت

میبینم دوستان تاپیک میزنن دعا واسه ازدواج خوب

دعا واسه قبولی در کنکور

دوستان عزیز شما عقل دارین که به پیامبر درونی معروفه 

با عقل انتخاب کنین با آگاهی با درایت بعدش از خدا هم طلب کمک و یاری کنین

شما برای کنکور شب و روز تلاش کنین تست بزنین درس بخونین روزی ۱۰ ساعت بیشتر

بعدش دعا کنین 

دعا واسه افزایش رزق و روزی داریم

اما شما هم باید تلاش کافی کنین

یه مثال میزنم بهتر متوجه بشین

یه شخصی دعا می‌کرد که خدا بهش بچه پسر بده

یه شب تو رویا بهش میگن فلان فلان شده تو اول زن بگیر بعد از خدا بچه پسر بخواه

به نظرم ما همه داریم نتیجه تلاش هامون رو میگیریم و نیازی به توکل و دعا و... نیست چون هر کس تلاش کافی کنه نتیجه میگیره

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ما همه داریم نتیجه تلاش هامون رو میگیریم و نیازی به توکل و دعا و... نیست چون هر کس تلاش کافی ...

دعا و توکل هم خوبه اما تلاش و پشتکار و برای محکم کاری باید توکل و دعا هم باشه

اما بدون تلاش هر چی دعا کنی فایده نداره

دعا و توکل هم خوبه اما تلاش و پشتکار و برای محکم کاری باید توکل و دعا هم باشه اما بدون تلاش هر چی د ...

اگر خوب تلاش کنی خودش محکم کاریه به نظرم

دعا فقط برای آرامش دل خودته و با توجه به اعتقادات شخصی

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"