2777
2789
عنوان

متنفرم از غذاهای خودم،، باردارم

483 بازدید | 29 پست

۴ ماهمه‌ ت این چهار ماه اصلااا درست حسابی غذا نخوردم از گشنگی تلف ک بشم میرم سیب زمینی آبپز میکنم میخورم ك بو نمیده 

برا دخترمو شوهرم غذا میپزم بزور  

مامانم بخاطر کارشو مشکلاتش اکثر بیرون شهره دیروز اومدن شهرمون برام غذا پخته بود مثل چی داشتم می‌خوردم 

چقدم خودشو نفرین کرد ک تقصیر منه‌ کاش میتونستم‌ پیشت بمونم 

کمخونی شدید هم دارم تا بلند میشم چند بار میخورم به در دیوار 🥺🥺🥺  کمخونیم خیلی شدیده حتی از جنین هم نمونه برداری کردن ببینن سالمه🥲🥲 

۵ کیلو هم کم کردم 

چیکار کنم دارم هلاک میشم 

غذای بیرون ک اصلا نمیتونم بخرم 

کلا غذای خونگی می‌خوام ولی مال خودمو نمیتونم بخرم 

🥺🥺🥺🥺 

آخه من چیکار کنم 🥲🥲🥲 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عین تو بودم شوهرم برام غذ ا میپخت بااینکه بد مزه بود ولی حداقل میتونستم بخورم

یه بار تخم مرغ درست کرد شوهرم ك هرچي نمك روغن بود ریخته بود داخل تابه وحشتناک بد بود😂 

از بیرون میخره‌ ولی نمیتونم بخورم  کلا از هرچی بدم میاد چندشم میشه 

ولی غذای خونگی ك میبینم حملههه میکنم بهش 

یه بار تخم مرغ درست کرد شوهرم ك هرچي نمك روغن بود ریخته بود داخل تابه وحشتناک بد بود😂  از بیر ...

دلم اتيش گرفت نگو 😭

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

درکت می‌کنم کاملا منم تا ۴‌ و ۵ ماهگی کسی خبر نداشت بارداری سومم هم بود اصلا دلم غذای خودمو نمی‌خواست... الان یه ماه و نیمی هست بهتر شدم خودم هرچی هوس می‌کنم میخرم منم غذای بیرون رو دوست نداشتم از بس شوهرم میخره

به دنبال وارستگی 
تهرانی برات غذا بیارم کاملا درکت میکنم من حامله نیستم ولی غذای خودم رو دوست ندارم! فامیل های شوهرت ...

فدات عزیزم نه زاهدانم 

اونا گاون  

می‌دونم انتظار بیخودی دارم ولی همش منتظرم یکی ی چیزی بیاره 😂