2777
2789
عنوان

ازدواج

386 بازدید | 12 پست

بچه ها شما خودتون یا اطرافیانتون بودید که ازدواجتون به مشکل بخوره و کاری کرده باشید منظورم ختم چله دعایی که سریع تر ازدواج کنید و همسر خوب قسمتتون شده باشه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم ميشه لطفا توضيح بديد چطوري خونديد و تحت چه شرايطي؟

هميشه شنيدم سوره نور واسه بخت گشايي خوبه بعد از نماز بخون.  ميره حموم غسل معمولي كن. بگو غسل جميل 

بعد نماز شب يادت نره  

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫

اسی شما ام ازدواجت جور نمیشه؟ چن سالته؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
٢٤

من ۳۳ خیلی دیر به فکر افتادم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
من ۳۳ خیلی دیر به فکر افتادم

من تو همين ني ني سايت ديدم كه سوره احزاب رو خيلي از دوستان نوشتن البته با يه آداب خاص كه رو به قبله بشيني با وضو طهرات و قرار بدي داخل يه ظرف در بسته و بذاري پيش لباس هات ازدواج ايام ميشه

تا حالا چله و ختم اينا برداشتي؟

آره حاجت نگرفتم فعلا 

انشالله به حق عزيز دل فاطمه زهرا امام حسين حاجت روابشي به حق عزت و جلال الله خوشبخت بشي

همچنین عزیزم اگه یادت موند دعام کن حالم خیلی بده خواستگارم ندارم ی خواستگار این آخری گفت خودش گفته بود همو ببینیم خودشم کنسل کرد اصلا ندیدمش شما شده بیان نپسندندت؟