2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله لطف میکنین

@جنةالماوی  

عزیزم ببخشید باز تگ کردم🤍

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
بله لطف میکنین

سلام عزیزم نمیدونم چی خواب دیدی ولی به طور کلی خواب امامان و معصومین همگی نشان از رحمت عزت و نعمت برای شخص رویا بین هست در کل تعبیر مثبتی داره و بیانگر پیروزی سعادت ریاستو شرافت و دیانت هست البته من نمیدونم خواب کدوم امام رو دیدی ولی این تعبیر کلیش هست

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
میتونم یه سوالی ازتون بپرسم؟

بفرما فقط حس ششمی نباشه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
خواب امام صادقه هست یا میتونه بازی ذهن باشه ؟ 

یعنی چی؟

یعنی واقعا امام اومده به خواب یا اینکه نه همین جوری یه خوابی بوده ؟

به صدای قلبت گوش بده بعد از خواب چه احساسی داشتی اگر احوالت دگر گون شده باشه وبعد از خواب  احساس سبکی و آرامش قلب کردی پس اون شخص معصوم بوده و نور ایمانش در خواب شما تجلی پیدا میکنه و موجب تغییر احوال رویا بین میشه .ولی اگه برگرفته از تفکرات رویا بین باشه باز تأثیر مثبت داره چون رویا بین مثبت اندیشه و افکارش رو با یاد ائمه پر کرده پس باز تأثیر مثبت داره .و اینکه خواب شما واقعی بوده یازاده ذهن شما بوده خودتون از همه به اون آگاهتری چون ائمه توحالت مکاشفه بر فرد ظاهر میشن فرد نمیدونه خواب هست یابیدار.یابین خواب وبید اریه