2777
2789
من جام کمه بچهام دو قلو هم هستن جای تخت پیشنهاد دیگه ای داری؟

ای جانم . خدا حفظشون کنه . حتما کالسکه دوقلو بخر . یعنی شما تخت واجبته مگر خودتونو تخت نداشته باشید ک روی زمین بخابید بهترین گزینه ست . وگرنه چهارتایی روی تختتون نمیشه . وای چ حسه بانمکی دوتا نخود توی تخت 🥰😍😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم . خدا حفظشون کنه . حتما کالسکه دوقلو بخر . یعنی شما تخت واجبته مگر خودتونو تخت نداشته باشید ...

ممنون گلم😁😍

اره کالسکه دو قلو میخرم ، گهواره هم دو قلو هست اما تو جای کم سخته خودمونیم تخت داریم

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
چی مثلا ، پیشنهاد دیگه داری عزیزم؟

بجاش ننو یا گهواره به سلامتی بچه هات دو قلو هم هستن خیلی به کار میاد برای خوابوندن بچه ها من برای بچه اولم کریر نگرفتم گفتم به کار نمیاد ولی برای بچه دومم میخوام بگیرم