2777
2789

من بیمه تکمیلی دارم برای اینکه هزینه عملو بیمه قبول کنه باید وزنم رو ۱۱۰ کیلو باشه

من الان ۹۳ کیلوم و تازه باردار شدم 

بعد زایمان  حدودن چقدر اضافه میکنم  تحرک زیاد ندارم و همش خونه نشینم یعنی امکان داره بعد زایمان ۱۱۰ بشم؟

۵ هفتمه و ۹۳ کیلوم برای ۹ ماهگی یعنی رو چند میرم 

خیلییی تلاش کردم ک لاغر بشم اما نشد رژیم و پیاده روی باشگاه ووو همشونو امتحان کردم الانم ک باردارم دیگه خسته شدم میخوام بعد زایمان عمل کنم

کسی  هست با بیمه تکمیلی عمل کرده باشه؟

❤️کاربری دست سه نفره❤️

من استراحت بودم ۳۰ کیلو اضافه شد بعد زایمان ۵ کیلو کم کردم 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استراحت بودم ۳۰ کیلو اضافه شد بعد زایمان ۵ کیلو کم کردم 

همش خونه بودی؟  ۳۰ کیلو زیاده

منم شهر غریبم ن جایی میرم ن کسی رو دارم ک منو ببره جایی بفقط در حد کارای خونه  یعنی منم اینقدر اضافه میکنم 

وزن اولت چقدر بود ک ۳۰ کیلو اضافه کردی

❤️کاربری دست سه نفره❤️

عزیزم چاقی زیادم تو بارداری خوب نیست ممکنه ب بچه اسیب برسونه یا خودت دیابت و کلی چیز میز دیگه بگیری

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
همش خونه بودی؟  ۳۰ کیلو زیاده منم شهر غریبم ن جایی میرم ن کسی رو دارم ک منو ببره جایی بفقط در ...

من الان تماس گرفتم پرسیدم گفت واسه من رایگانه فقط اینکه ۴۰ تومنو قبلش میدی بعد یکی دوماه ۴۰ تومنو بیمه بهت برمیگردونه بیمه من تعاونه

نمیخام دارم کالری شماری میکنم از عمل میترسم

چن کیلویی ؟ من با کالری شماری ام اونقد کم نکردم اینقد چاق لاغر شدم بدنم هنگه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

اسی شما تنبلی تخمدان نداری؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
من الان تماس گرفتم پرسیدم گفت واسه من رایگانه فقط اینکه ۴۰ تومنو قبلش میدی بعد یکی دوماه ۴۰ تومنو بی ...

شما از کدوم دکتر زنگ زدی پرسیدی؟ تهرانه دکترت؟