2777
2789
عنوان

کسی شیرخشک خورده؟

45 بازدید | 9 پست

سلام 

صبحتون بخیر

کسی برای چاقی شیرخشک خورده؟واقعا چاق شده؟

واقعا لاغریم کلافم کرده روز به روزم دارم لاغرترمیشم 

قرصای گین آپ وفت فست و...میگن عوارض داره نمی خورم

خدایاراضیم به رضای تو🤍

دوستم میخورد واسه چاقی اوکیه واقعا

خیلی خوشمزه‌ست دلم خواااست

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید تو آب بریزیم بخوریم یا فقط همینجوری خسک خشک بخوریم. برا چاقی صوزت خوبه یا کله بدن؟ 

خالی

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                
اسم شیرخشکش چیه؟

نان میخورد

باید تو آب بریزیم بخوریم یا فقط همینجوری خسک خشک بخوریم. برا چاقی صوزت خوبه یا کله بدن؟ 

نمیدونم

فقط شنیدم میگن برای چاقی خوبه 

ولی یکی می گفت با کمی آب قاطی کنیم

خدایاراضیم به رضای تو🤍

نمیدونم فقط شنیدم میگن برای چاقی خوبه  ولی یکی می گفت با کمی آب قاطی کنیم

خالی باید بخوری

سرلاکم خوبه