2777
2789

بخداخسته شدم ازمستاجری همه وسایلم خراب شده وسایل اتاقم نم گرفته گذاشتم بیرون هوابخوره توروخدادعاکنین خونه داربشیم خیلی خسته ام 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو رختخواب هام یه لکه های زرد افتاده مال نم .

خیلی غصه دارم هر کارم کردم پاک نشد🥲

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
رو رختخواب هام یه لکه های زرد افتاده مال نم . خیلی غصه دارم هر کارم کردم پاک نشد🥲

تختخواب انداختم دور کف اتاق نم داشت پایه تخت نم گرفته شکست اعصابم خرابه 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

تختخواب انداختم دور کف اتاق نم داشت پایه تخت نم گرفته ش ...

درکت میکنم🫠🫠🫠🥲

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
کدوم شهری چقدر اجاره میدین چند متریه خونتون نمی تونین خونه بخرین درآمدتون چقدره وچند نفرین 

چهارنفرشوهرم کارگره اردبیل 

رو رختخواب هام یه لکه های زرد افتاده مال نم . خیلی غصه دارم هر کارم کردم پاک نشد🥲

منم اینطوری شده 

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
منم اینطوری شده 

خیلی بده 

سرویس خواب نوازدی دخترم بود نو نو 🥺

شوهرم چندبار شکست خورده دار وندارمونوچندبازازدست دادیم گناه من چیه بدبخت بشم خسته شدم بخداهیچکس توفامیل مثل من نیست بخداخجالت میکشم

خیلی بده  سرویس خواب نوازدی دخترم بود نو نو 🥺

ای جانم عزیزم میفهمم خیلی بده من یجا رفتم بعد کلی ظرف و ظروف شستم گذاشتم رو آبچکون نگو آبچکون رو درست وصل نکردن داشتم ظرفای دیگه رو خشک میکردم که اونارو بردارم یهو یه صدای مهیبی اومد دیدم همه جا شده خورده شیشه همه ظرفام شکست وای خیلی بد بود دست تنها نشستم همه رو جمع کردم ظرفام که دیکه هیچی😥

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
شوهرم چندبار شکست خورده دار وندارمونوچندبازازدست دادیم گناه من چیه بدبخت بشم خسته شدم بخداهیچکس  ...

منم همینم عزیزم شوهرم به حرف خانوادش داروندارمون رو باخت پولی که با بدبختی جمع کرده بودیم و از همه چی زده بودیم الان هم اصلا براشون مهم نیس