2777
2789
عنوان

بامن موافقید ؟

88 بازدید | 8 پست

من سالهاس شاید از سال ۹۱که پسرم بدنیااومد خواننده خاموش بودم ولی این نی نی سایت یه جوری شده بنظرم این سایت باید برای تبادل تجربیات  باشه مخصوصا  تو موضوع تربیت فرزند ولی خیلی به مسائل مادرشوهر و خواهرشوهر و کلا انرژی منفی کشیده شده موافقید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سایت تک بعدی نیست و تالارهای زیادی برای تبادل نظر داره. بارداری و بچه داری فقط یه بخش کوچیکشه. ولی قبول دارم که تاپیکایی با محتوای نازل جای تاپیکای مهمتر رو گرفته

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مشکلات دیگران سایت رو جذاب کرده

وگرنه کی از تجربه بقیه استفاده میکنه اگه اینجوری بود که مشکلاتم کمتر میشد، همه دنبال هیجانن

درسته راهنمایی میگیرن ولی کسی توجهی نمیکنه مگ اینکه خودش تجربه کرده باشه

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..