2777
2789
چرا عزیزم منم حالم بده

پسرم غروب خوابید دوازده بیدار شد دیگه بیداریم با هم منتظرم هشت بشه ببرمش مهد بیام بی هوش بشم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9628808&slug=%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%84%D8%A7%D8%BA%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%B1&postId=257947573

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته کارش دادگاهیه به یه نفر از اشناهامون هم که ارتباط داریم گفته‌ هک‌ شده فعلا پیام نده واتساپ‌اما روم نمیشه بپرسم ازش که رفع هک‌شده یا نه با اون       چون نمیدونه ارتباط داریم حالم خیلی بده

وااای🤣😉

الان دارم ب این فکر میکنم چرا اینکارو کردم واقعا از ۳ صب قورمه سبزی گذاشتم که مثلا جا بیوفته تا ظهر 

الان دارم فکر میکنم میشد مرغم بزارم 

واقعا خدا داشته عقل می‌داده من نمیدونم کجا بودم

بابا ۸ هم میذاشتی تا دو جا میفتاد 

مثلا میخواستم دیگ خیلی کدبانو بازی در بیارم 

الانم دارم فکر میکنم این همه زحمت کشیدم حیفه یدونه مهمون دارم به چند تا دیگ از دوستامم زنگ بزنم بگم بیان برای ناهار خونمون خخخخ

عزیزم چه یه مهمون باشه چه ده تا فرق نمیکنه مهمون داری زخمت داره 

وای عزیزم یه چیزی شده چیکار کنم

حواسم نبود ک لوبیای پخته اومدم کلی آب جوش ریختم تو خورشتم زیرشم کم کردم ک خیالم راحت شه بخوابم 

حالا الان رفتم شانسی یه ذره خوردم ازش دیدم لوبییاش خیلی پخته حالا چیکار کنم این همه ام آب ریختم???

یعنی امکانش هست باز بشه کامل لوبیاهاش؟